Acasa
Introducere
Statut
Proiect FIR
Actiuni
Curriculum
Corala Mundi
Festivitati
Venituri
Aprecieri
Recunostinta
Contact
Forum
CãutareCãutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

      Fundatia nu isi asuma raspunderea pentru continutul articolelor publicate.
      Pentru acestea sunt responsabili doar autorii, in concordanta cu legea presei.
      Publicarea scrisorilor de la cititori sau a mesajelor din Forumul de discutii se face in virtutea libertatii de opinie si expresie a acesteia.
      Punctul de vedere si ideatica scrisorilor si mesajelor afisate nu coincid in mod necesar cu cele ale redactiei.


      Forumul este creat pentru a ne informa reciproc despre spiritualitate, actiuni civice, sociale, sanatate, cultura, stiinta, etc.
      Va asteptam la fiecare subiect cu intrebari, clarificari, sugestii, informatii de specialitate.
      Pentru a adauga mesajul dumneavoastra folositi parola de inregistrare.

Fundatia “Tezaurul Sacru al Religiilor”

Maniile lui Dumnezeu

 
Creazã un subiect nou   Rãspunde la subiect    Pagina de start a forumului sacredtreasure.org -> 11. Profetii & Minuni
Subiectul anterior :: Subiectul urmãtor  
Autor Mesaj
Marcela Ghiulbenghian
Site Manager


Data înscrierii: 11/12/2007
Mesaje: 282
Locaþie: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 05 13, 2011 12:05 pm    Titlul subiectului: Maniile lui Dumnezeu Rãspunde cu citat (quote)

Maniile lui Dumnezeu din Apocalipsa

Sursa Marcela Ghiulbenghian

Cuvantul meu nu se incadreaza docmatic intr-o religie. Eu ca economist am dat o interpretare fenomenelor economice si politice, din punct de vedere spiritual, pe care am reusit sa le inteleg citind si noi profeti, care nu sunt inca canonic asimilati, deoarece timpul le va dovedi veridicitatea.
In Evanghelia lui Adam si a Evei – Dumnezeu ii spune lui Adam care-i cere iertare, ca 5500 de ani va fi blestem intre Dumnezeu si Adam, dar dupa aceea il va trimite pe Fiul Sau sa-i scoata din iad.
Dupa calendarul evreiesc suntem in anul 5771 dar dupa ce e scris in Evanghelii am fi in anul 7771.
In Apocalipsa lui Ioan, care a fost pentru multi de neinteles, Iisus spune ca Dumnezeu i-a descoperit cateva lucruri pe care le-a facut cunoscute lui Ioan. Acestea sunt cele 7 manii ce vor veni asupra omenirii.
Sigur veti spune ca acum 1000 de ani oamenii credeau ca va veni sfarsitul lumii.
Dar daca asezam temporal aceasta profetie, vedem ca aceste manii, acum dupa al doilea razboi mondial sunt posibile si realizabile. Acum 1000 de ani nu exista o arma de distrugere a unei treimi dintre pamanteni.
1- O buba rea si ucigatoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei si care se inchinau ei. Este vorba despre microcipul 666, pe care Ing. Carl Sunders l-a realizat si din ateu devenind credincios, a dezvaluit cum s-a ajuns la aprobarea proiectului nr. 666, cat de nociv este, pentru ca nu s-a gasit antidotul, chiar daca acum il pun in silicon.
2- Marea s-a prefacut in singe ca de mort. Cu armele nucleare, acest lucru este posibil. La fel cu deversarile centralelor bazate pe radioactivitate.
3- Al treilea inger a varsat cupa maniei in rauri care s-au amarat si s-au prefacut in sange. Multe arme microbiologice s-au construit pe tera si acest lucru e posibil acum.
4- al patrulea inger a varsat cupa lui in soare si i “s-a dat sa dogoreasca pe oameni cu focul lui” incat azi si ghetarii se topesc.
5- Al cincelea inger a varsat cupa pe scaunul fiarei din Babilonul cel mare, care intr-un ceas va pica si 7000 de suflete vor pieri. Este vorba de Gemenii din NEW YORK, Bush junior a afirmat ca “suntem in plina apocalipsa”
6- Al saselea inger a varsat cupa lui in raul cel mare Eufrat si apele ii vor seca. Avem conflicte armate in Iran, Afganistan Libia, Siria ce pot genera un razboi nuclear intre tarile arabe si Babilonul cel mare, America de azi, pentru care Dumnezeu ne atrage atentia noua, Romaniei sa stam in neutralitate, caci numai asa putem scapa, altfel se vat rage si in Romania.
De asemenea ne mai spune ca cei incarcati cu lumina in timpul vietii, nu au de ca sa se teama de radiatii, caci de asta v-am spus ca vor pieri o treime din cei nescrisi in cartea vietii de la intemeierea lumii. Caci pamantul este o scoala plina de incercari de dimineata pana seara. Depinde de noi cum reactionam la aceste incercari. Cunoscand si implinind poruncile fiecare dupa religia lui, ne incarcam cu lumina si devenim compatibili cu radioactivitatea emisa de armele nucleare.
7- …. Si s-a facut cutremur mare cum nu a mai fost de cand este omul pe pamant. Cercetatorii rusi studiind aceata posibilitate au descoperit ca, Calea Lactee cu o alta galaxie se ciocnesc pe 23 Decembrie 2012.
Dumnezeu transmite ca pe cei ai Lui ii va lua de pe pamant la aceasta schimbare.

De ce toate acestea? Pentru ca urmeaza o mie de ani de pace, cand voi veti fi in cortul meu, slugile mele mie imi vor sluji, nici un blestem nu va mai fi, atunci vor cobori din cer de la Dumnezeu Noul Ierusalim si Tronul Meu si al Mielului acolo vor fi. Acest lucru tot Domnul mi-l explica in noile profetii” centrul intregului univers se va muta pe pamant, caci “omul” care a primit chip divin este fiinta de lumina, cu care Dumnezeu conduce intregul univers, si niciodata nu vom fi mai multi de sase miliarde trei sute si ceva de milioane.
Cel mai important lucru este sa ne caim de ce am gresit , sa nu fim orgoliosi si sa nu judecam pe nimeni caci nu creste un fir de par fara stirea Lui.
Cand diavolul a fost lasat in om, intrucat vrea sa-i demonstreze lui Dumnezeu ca nu suntem vrednici de lumina divina si de chip divin, a primit puterea de la Dumnezeu sa ne ispiteasca, iar noi nu am invatat de mici sa luptam cu el pentru a ne incarca cu lumina. Educatia materialista a secolului 20, negand spiritualitatea ne-a dus azi in vremurile apocaliptice. Sa ne rugam sa traim in pace, caci Dumnezeu care vorbeste mereu oamenilor spune ca nu El doreste razboaie ci satan, deci trebuie sa luptam toti cu el, prin post si rugaciune.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteazã site-ul autorului
Afiºeazã mesajele pentru a le previzualiza:   
Creazã un subiect nou   Rãspunde la subiect    Pagina de start a forumului sacredtreasure.org -> 11. Profetii & Minuni Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteþi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteþi rãspunde în subiectele acestui forum
Nu puteþi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi ºterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi vota în chestionarele din acest forum