Acasa
Introducere
Statut
Proiect FIR
Actiuni
Curriculum
Corala Mundi
Festivitati
Venituri
Aprecieri
Recunostinta
Contact
Forum
CãutareCãutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

      Fundatia nu isi asuma raspunderea pentru continutul articolelor publicate.
      Pentru acestea sunt responsabili doar autorii, in concordanta cu legea presei.
      Publicarea scrisorilor de la cititori sau a mesajelor din Forumul de discutii se face in virtutea libertatii de opinie si expresie a acesteia.
      Punctul de vedere si ideatica scrisorilor si mesajelor afisate nu coincid in mod necesar cu cele ale redactiei.


      Forumul este creat pentru a ne informa reciproc despre spiritualitate, actiuni civice, sociale, sanatate, cultura, stiinta, etc.
      Va asteptam la fiecare subiect cu intrebari, clarificari, sugestii, informatii de specialitate.
      Pentru a adauga mesajul dumneavoastra folositi parola de inregistrare.

Fundatia “Tezaurul Sacru al Religiilor”

REGINA PACIS

 
Creazã un subiect nou   Rãspunde la subiect    Pagina de start a forumului sacredtreasure.org -> 11. Profetii & Minuni
Subiectul anterior :: Subiectul urmãtor  
Autor Mesaj
Marcela Ghiulbenghian
Site Manager


Data înscrierii: 11/12/2007
Mesaje: 282
Locaþie: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 02 22, 2011 4:44 pm    Titlul subiectului: REGINA PACIS Rãspunde cu citat (quote)

Maranata - REGINA PACIS - publicatie a Bisericii Catolice


Lumea intreaga traieste experiente extraordinare, a caror diversitate si numar impresioneaza. Limbajul este universal acelasi: "Plasati-l pe Dumnezeu in centrul vietii voastre. Dumnezeu exista, dar voi l-ati uitat. Convertiti-va, spovediti-va, impartasiti-va, postiti, rugati-va, traiti iubirea, ajutati-l pe aproapele voastru, mergeti pe urmele lui Iisus......Eu, Mama Sa, v-o cer....."
Sfanta Fecioara Maria traieste pe pamant impreuna cu Fiul Sau....In fiecare zi El si Ea le dicteaza confidentilor Lor: vizionarii de la Medjugorje, Luz Amparo Cuecas la Escorial, Mama Rosa de la San Damiano, Catalina din Bolivia, Vasula, Franoise, J.N.S.R.... si multor altora, cuvinte de iubire si de indurare, chemand la convertire.


CRUCEA ELIBERARII NOASTRE
Dozul si JNSR. Pentru ce atatea Cruci mici?

Multe confuzii sunt facute intre marea Cruce Glorioasa ceruta bisericii si Dozul prin intermediul lui Madeleine Aumont si Crucile de Iubire cerute lui JNSR. Noi o chestionam pe JNSR asupra diferentelor si punctelor comune intre aceste doua revelatii.... cand iata Iisus i-a dat mesajul urmator.
18 octombrie 2002- Sfantul Luca
JNSR: Acest sfarsit al timpurilor este dominat de victoria satanei care simte ca este foarte apropape sfarsitul sau si al domniei sale blestemate. Furia sa se manifesta pretutindeni.
Omenirea este sfasiata iar pamantul moare. Sfanta Lege a Lui Dumnezeu este respinsa, batjocorita, calcata in picioare.
De ce?
Cum mai poate Tatal nostru din Ceruri sa ne mai ierte inca, si sa fie atat de marinimos fata de toti acesti pacatosi care nu-l iubesc pe Iisus?
Iisus: Eu sunt Acela care potoleste Mania Tatalui in fata acestui zid de netrecut care s-a inaltat din ce in ce mai inalt cu fiecare zi ce s-a scurs de la Pacatul Originar care a inceput prin neascultarea primei Sale creaturi atat de iubite, Adam: el a devenit prima veriga a lantului tuturor acestor pacate, acest lant care continua sa incatuseze lumea pana la a o sugruma.
Sfanta Mea Jertfa, Sangele Meu Pretios care a acoperit Sfanta Mea Cruce de Iubire, nu a fost in zadar. El ramane pentru totdeauna.
Crucea Mea este cheia cu care Tatal a deschis Sfanta Sa Imparatie, inchisa de atatea veacuri sufletelor Dreptilor care Ma asteptau.
Cerul s-a deschis pentru toti, pentru fiecare copil al Lui Dumnezeu care ca | deja de pe acest pamant, pe Drumul Caintei care este marcat pentru totdeauna de pasii Salvatorului vostru Iisus Hristos.
Daca Ma iubesti, ia Crucea ta, sufera si urmeaza-ma. Eu sunt Iisus din Nazaret, Domn si Rege ( in franceza Jesus de Nazareth, Seigneur et Roi- n.t.).
Eu am chemat lumea intreaga la propria sa Inviere, acolo unde Tatal Meu si Tatal vostru a pus Degetul Sau: pe Muntele Dozul, pentru ca sa se inalte Semnul Intoarcerii Fiului Omului, Preasfanta Mea Cruce Glorioasa, care sa cheme intreaga Omenire la Cainta Mondiala.
Crucea Mea, exact la fel ca Dumnezeul Sau care a purtat-o, este inca neinteleasa si respinsa:"738 de metri ce insolenta! Pentru ce ar cere Dumnezeu o Cruce de o asemenea inaltime? Este intr-adevar Acela care tine lumea in mana Sa care formuleaza o astfel de cerere? Are El nevoie de un monument de genul acesta? Pentru ce ar reveni?
Da, am auzit destul pentru a sti ca ei nu cunosc nici macar inaltimea muntelui Golgota unde Eu am fost Rastignit.
Da, Eu posed Darul Iertarii. Eu sunt Iubirea si Iertarea. Negarea Mesajului Meu de la Dozul, indiferenta fata de profetul Meu Madeleleine, a fost greseala voastra, iar acest refuz a fost atat de monumental incat oamenii Bisericii, ai Bisericii Mele, nici macar n-au observat ca acest Nu spus Crucii a dus lumea la pieirea sa. Si totusi ei vad, ei traiesc si ii fac sa traiasca aceasta oroare pe toti copiii din lumea intreaga, caci Crucea Mea Glorioasa este destinata lumii intregi si intreaga lume a refuzat-o si a respins-o asa cum au facut cu Mine Insumi acum 2000 de ani.
Acest pacat impotriva Lui Dumnezeu a deschis ecluza care tinea pe loc toate fortele naturii de pe pamantul vostru.
Potopuri de noroi, apa care inunda in diverse locuri, inecand recolte si locuinte, apa care lipseste in alte parti, cauzand seceta si sete. Focul care devasteaza si saraceste padurile; focul care devoreaza pana si trupurile acelora care se apropie de el prea mult.
Eu va previn: focul va fi o amenintare continua pe tot pamantul ravnit de satana. Catastrofele se repeta peste tot, iar Eu va prevestisem despre aceasta. Nici un loc de pe planeta nu va gusta Pacea Mea pana in Ziua in care voi reveni in Gloria Mea.
Oamenii L-au provocat pe Dumnezeu si Dumnezeu l-a lasat pe om liber sa se distruga singur, pentru ca nu-l cheama pe Dumnezeu cu Milostivirea Sa Infinita. Aceasta lume a devenit plina de ura si de violenta care creeaza, fara sa vrea Martirii acestui sfarsit al timpurilor, care il rascumpara, prin suferinta lor fizica, morala si spirituala, pe toti acesti pacatosi care l-au invitat pe satana acceptand Puterea, Banii si Sexualitatea si care devin copiii nebuni ai violentei si ai urii, accelerand tot mai mult distrugerea intregii Omeniri si a Pamantului pe care Dumnezeu l-a incredintat omului.
In acest timp, cei care guverneaza fiecare tara au adormit in fotoliile modernizarii mondiale. Vorbesc de asemenea, si de conducatorii Bisericii Mele: Dumnezeu nu s-a schimbat! Eu vad legi si nu vad pe nimeni care sa reactioneze pentru a le bara drumul. Aceste legi, care scot in evidenta progresul, sunt legi nerusinate si dispretuitoare care ecraneaza Sfintele Scripturi: nimic din Sfanta Biblie nu mai poate trece, totul este falsificat si uneori murdarit.
Il vei adora pe Dumnezeul tau, Il vei iubi mai presus de toate si pe aproapele tau ca pe tine insuti.
Eu vad violurile de copii. Vad vieti zdrobite, parintii respinsi si din ce in ce mai multe avorturi legalizate sau ascunse. Iar eutanasia nu mai are limita, caci nimeni nu reactioneaza asa cum va invata Sfanta Biblie.
Raul a luat peste tot forme diverse si acceptabile, pentru ca sunt confortabile...
Iar voi Ma intrebati, dupa aceasta infrangere momentana a Sfintei Mele Cruci Glorioase, pentru ce atatea mii de Cruci in lume?
Eu va spun momentan, caci ea va aparea in curand pe cer, dar va fi prea tarziu pentru om: Pamantul va semana in curand cu un desert. In fata acestui decor, pe care Dumnezeu il vede din Cer, Eu va spun ca Sodoma si Gomora nu sunt decat vagi imagini in comparatie cu pacatele marsave care se vor inmulti tot mai mult in lumea voastra.
Voi refuzati Crucea Mea Glorioasa pentru ca este prea inalta? Atunci Eu raspandesc pe tot Pamantul recolta Mea de Cruci la o suta parte din aceasta: 738 cm cu bratele sale de 123 cm. Ele vor fi albastru cu alb, in culori alese de Sfanta Mea Mama, mereu drepte si luminoase, deschizand bratele lor de la est spre vest.
Ele ating inimile care se roaga in fata lor. Acceptate si iubite, ele lucreaza impreuna cu Duhul Sfant care locuieste prin Binecuvantarea sfantului Preot pe care l-am chemat sa vina pentru fiecare dintre ele.
Ele au venit la voi ca o samanta iesita din Marea Cruce, pentru a va striga Intoarcerea in Glorie a Fiului Omului.
Pregatiti-va, faceti Penitenta. Rugati-va si convertiti-va, caci Timpul Sfarsitului este aproape. Recitati rugaciunea zilnica de la Dozul si, de asemenea, Sfantul Rozariu de la Fatima.
Cele doua Inimi Sfinte, a Lui Iisus si a Mariei sunt in centrul tuturor acestor Cruci si, privind cerul Crucii, veti primi Binecuvantarea celor Doua Sfinte inimi Unite ale Noastre. Sa spuneti: " Iisus, Marie, Va iubesc, salvati sufletele, salvati Consacratii"
Aceste Cruci de Iubire se inmultesc pentru a realiza ceea ce trebuia sa faca, intr-o clipa, Marea Cruce Glorioasa ceruta de Tatal Nostru din Ceruri.Dar lumea este deja cu un picior in prapastie.
Ai mila, Dumnezeul meu, de cei care Te blestema.
Ai mila, Dumnezeul meu, pentru ca Imparatie Ta sa vina.
Salveaza-i, mai este inca timp....
Atat de putin timp, va raspunde Domnul!
Doamne ai mila de aceasta lume care continua sa Te sfideze, ei nu stiu ce fac.
Doamne, priveste toate aceste mici Cruci care fac cinste Sfintei Tale Glorii.
Atunci, orgoliosii, cei care mai lupta inca impotriva acestora, au pus mana pe Barca Mea si s-au indepartat de acest tarm al Crucilor de Iubire. Iata-i adormiti in cala, dar iata ca se scufunda. Ei sunt destul de multi si stiga: Ajutor! Fara Tine, Dumnezeul nostru suntem pierduti!
Si atunci Domnul spune Crucilor Sale:
Veniti pe malul raurilor, luminati-va puternic interiorul.
Straluciti de Lumina Mea. Eu sunt cu voi. Deveniti acel Far in noaptea oricarui pescar care va priveste pentru a primi Sfanta Mea Binecuvantare si a accepta convertirea.
Aceasta barca ratacitoare este intregul Popor al Lui Dumnezeu care incepe sa paralizeze fara a sti pe unde merge. Atunci, micile Mele Cruci de Iubire devin niste povestitori care stiu sa vorbeasca inimilor; ele vorbesc despre Iisus si despre Maria; Crucea vibreaza si face sa se auda acest cantec vesnic al Lui Dumnezeu Intreit Sfant: A fost odata un Dumnezeu care s-a facut Om, si era Fiul Unic al Parintelui Vesnic, pentru ca omul sa devina la randul sau un fiu al Lui Dumnezeu.
Crucile de Iubire reflecta Gloria Lui Dumnezeu care va anunta Intoarcerea Sa Glorioasa, asa cum Sfantul Giulgiu reflecta Viata Lui Dumnezeu Cel Vesnic, care ne anunta Viata noastra Vesnica in El, in Sfanta Sa Inviere.
Prin Sfanta Ta Inviere, elebereaza-ne, Doamne, de orice rau!
Trebuie sa treceti prin Usa stramta a Sfintei Mele Cruci pentru a merita Viata in Dumnezeu. Sfanta Mea Mama va conduce si veti patrunde cu Ea, caci Maria este Poarta Cerului. Dupa Divinul Sau Chip, Mama Mea a primit Sfanta Mea Cruce, care a imbratisat Trupul Sau si Sufletul Sau in Durerea Mea. Umilinta Sfintei Mele Mame ascunde adanc in Ea acest Mister: Ea a fost numita Mater Dolorosa. Micile Mele Cruci de Iubire sunt Trandafirul Mariei, este darul Lui Iisus pentru Mama Sa, de aceea vegheaza Ea asupra Preotillor care le binecuvinteaza. Biserica Lui Dumnezeu se construieste in tacere, ea este dupa Chipul Mariei, blanda, umila si saraca. In Sfanta Milostivire a Lui Dumnezeu, Iisus va binecuvinteaza.
Amin.
JNSR: Si Iisus i-a spus lui Madeleine:" Veti face cunoscuta aceasta Cruce si o veti purta"
Pentru toti Apostolii din Martori ai Crucii a fost revelatia confirmata de a purta Crucile de Iubire in lumea Intreaga. Fiecare Cruce este ridicata in suferinta si in bucurie, dar intotdeauna noi simtim Prezenta Lui Dumnezeu Viu, satisfacut, care invita pe toti Ingerii sa caute Luptatori la fata locului pentru a-i ajuta pe Lucratorii Crucii de Iubire. Iti multumim, Doamne.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteazã site-ul autorului
Afiºeazã mesajele pentru a le previzualiza:   
Creazã un subiect nou   Rãspunde la subiect    Pagina de start a forumului sacredtreasure.org -> 11. Profetii & Minuni Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteþi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteþi rãspunde în subiectele acestui forum
Nu puteþi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi ºterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi vota în chestionarele din acest forum