Acasa
Introducere
Statut
Proiect FIR
Actiuni
Curriculum
Corala Mundi
Festivitati
Venituri
Aprecieri
Recunostinta
Contact
Forum
CãutareCãutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

      Fundatia nu isi asuma raspunderea pentru continutul articolelor publicate.
      Pentru acestea sunt responsabili doar autorii, in concordanta cu legea presei.
      Publicarea scrisorilor de la cititori sau a mesajelor din Forumul de discutii se face in virtutea libertatii de opinie si expresie a acesteia.
      Punctul de vedere si ideatica scrisorilor si mesajelor afisate nu coincid in mod necesar cu cele ale redactiei.


      Forumul este creat pentru a ne informa reciproc despre spiritualitate, actiuni civice, sociale, sanatate, cultura, stiinta, etc.
      Va asteptam la fiecare subiect cu intrebari, clarificari, sugestii, informatii de specialitate.
      Pentru a adauga mesajul dumneavoastra folositi parola de inregistrare.

Fundatia “Tezaurul Sacru al Religiilor”

A treia Profetie de la Fatima - Secretul din Fatima

 
Creazã un subiect nou   Rãspunde la subiect    Pagina de start a forumului sacredtreasure.org -> 11. Profetii & Minuni
Subiectul anterior :: Subiectul urmãtor  
Autor Mesaj
Marcela Ghiulbenghian
Site Manager


Data înscrierii: 11/12/2007
Mesaje: 282
Locaþie: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 02 08, 2011 4:34 pm    Titlul subiectului: A treia Profetie de la Fatima - Secretul din Fatima Rãspunde cu citat (quote)

Primit de la: Geo Stroe

A treia Profeție din Fatima – Secretul din Fatima.

Ceea ce este sigur e c, la un moment dat, Biserica Catolic a promis s dezvluie al treilea secret, numai dup datele despre care vei afla n textul ce urmeaz.
ȘI IAT C AU TRECUT DEJA 90 DE ANI DE LA APARITIA FECIOAREI LA FATIMA!
1) Dup Papa Pius al VI-lea, aveau s vin 12 papi și fiecare și-au dus la bun sfrțit misiunea pe Scaunul Papal: Ioan Paul a fost al doisprezecelea!
2) Predecesorul su (al 11 lea) avea s ocupe aceast poziție pentru foarte puțin vreme (observație: papii sunt aleși pe viaț): Papa Ioan Paul I a murit la o lun dup ce a fost ales.
3) Cel de-al 12-lea Pap avea s se bucure de o ”domnie” foarte lung: a ocupat Scaunul Papal vreme de 27 de ani, din 1978 n 2005. Ocup locul 3 ca durata a ocuparii Scaunului Papal.
4) Succesorul lui Ioan Paul, dup cum spune profeția, va suscita o revoluție n interiorul Bisericii Catolice: (cum s-a ntmplat cu declarațiile papei despre religia musulman ).

BISERICA A PERMIS DEZVLUIREA CELUI DE-AL TREILEA SECRET DE LA FATIMA.
Biserica a ngduit s fie dezvluit credincioșilor o parte a mesajului din Fatima. Maria, mama lui Iisus s-a artat unor copii (3 la numr) n 1917. Acest lucru a fost confirmat de manifestri extraordinare, la care au fost martori zeci de mii de oameni. Una dintre cele trei copile a trit pn de curnd, numele ei era Lucia (Sora Lucia), clugrița care tria ntr-o sihstrie din Europa. Sora Lucia și-a dezvluit mesajul nti Papei Pius al XII-lea care, dup ce l-a terminat de citit, a rmas ngrozit, dar nu l-a fcut public. La timpul su, l-a citit și Papa Ioan al XXIII-lea, care a fcut același lucru. Au acționat astfel fiindc știau c dezvluirea secretului va cauza panic și disperare n ntrega lume.
ACUM SE DEZVLUIE ALT PARTE, NU PENTRU A SEMNA PANIC, CI PENTRU CA OAMENII S STIE I S SE PREGTEASC.
Faceți bine celui care are nevoie; cei ce nu se iubesc unii pe alții așa cum Fiul meu i-a iubit pe ei, VREUNUL DIN EI POATE VA SUPRAVIEUI, dar vor muri, milioane dintre ei si vor pierde viața n cteva secunde. Pedepsele care vin asupra noastr, cei de pe pamnt sunt de nenchipuit, nu ncape ndoial. Domnul Nostru i va pedepsi cu asprime pe cei care nu cred și pe cei care nu-și gsesc timp pentru El. V chem pe toți cei care vor veni ctre Fiul meu Iisus Hristos; Dumnezeu este ajutorul lumii, "iar toți cei ce nu vor face dovada fidelitții și loialitții lor vor fi distruși ntr-un mod groaznic".
Printele Augustin care locuiește n Fatima spune c Papa Paul al VI-lea i-a ngduit s o viziteze pe sora Lucia, dat fiind c aceasta tria n sihstrie și nu putea ieși, nici primi vizita cuiva. Printele Augustin spune c sora l-a primit cu sufletul sfșiat și i-a spus așa: '‘Printe, Doamna Noastr este foarte mhnit din cauz c nimeni n-a luat n seam profeția pe care a fcut-o n 1917; așadar ngust este calea pe care pșesc cei drepți și lat este calea pe care pșesc cei rtciți care se ndreapt direct ctre pieire; și m credeți, printe?, pedeapsa va veni n foarte scurt vreme. Multe suflete se pot pierde și multe nații vor disprea de pe Pmnt. ns, n pofida tuturor acestor lucruri, dac oamenii ar medita, s-ar ruga și ar face fapte bune, lumea va putea fi salvat. n caz contrar, dac oamenii continu s fac frdelegi, lumea oamenilor va disprea pentru totdeauna.
A venit momentul ca mesajul Sfintei Maici s ajung la urechile rudelor și prietenilor ti, pentru ca aceștia s-l poat transmite mai departe lumii ntregi. A venit momentul s ne nlțm sufletele, s ne cim și s nvțm ce-i sacrificiul. Suntem aproape, la un minut distanț de ultima zi, dezastrul se apropie. Din acest motiv mulți dintre cei rtciți se vor ntoarce la Biserica lui Hristos. Toate țrile, Anglia, Rusia, China etc..., toate religiile, protestanții, musulmanii, budiștii și evreii.
Toți s-au ntors, au adorat și au crezut n Dumnezeu, n trimisul Su Iisus Hristos și n Sfnta lui Maica. Ce trebuie s mai așteptm? Peste tot se vorbește despre pace și liniște, dar pedeapsa va veni.
UN BRBAT CU O POZIȚIE FOARTE IMPORTANT VA FI ANUNAT I VA DECLANA RZBOIUL.
O ARMAT FOARTE PUTERNIC VA TRECE PESTE EUROPA I VA IZBUCNI RZBOIUL NUCLEAR.
Acest rzboi va distruge totul, noaptea se va lsa peste pmnt vreme de 72 de ore (3 zile). Numai o treime din oameni va supraviețui acestor 72 de ore de ntuneric și groaz și va ncepe o nou er, a celor drepți. ntr-o noapte nghețat, cu 10 minute nainte de miezul nopții, UN CUTREMUR GROZAV VA ZGUDUI Pamntul vreme de 8 ore. Acesta va fi cel de-al treilea semn care s arate c Dumnezeu stpnește pmntul. Drepții, cei care vor rspndi acest mesaj, profeția Sfintei Nsctoare anunțat la Fatima, S NU SE TEAM, S NU EZITE. CE VA FI DE FCUT? Țineți minte, cereți iertare de la Domnul. Nu ieșiți din cas și nu lsați pe nimeni nuntru. Fiindc numai cei drepți vor fi n afara puterii rului și vor supraviețui dezastrului. Așadar tu trebuie s fii pregtit și s rmi n viaț, și ca unor fii ce-mi sunteți v voi da urmtoarele semne:
NOAPTEA VA FI EXTREM DE RECE;
VOR BATE VNTURI FOARTE RECI;
VA FI MULT FRIC I N SCURT VREME VA NCEPE UN CUTREMUR CARE VA ZGUDUI TOT PMNTUL.
Stai n cas, nchide uși și ferestre și nu vorbi cu nimeni din afara casei tale.
Nu te uita afar, nu fi curios, pentu c aceea e mnia DOMNULUI nostru. Aprinde lumnri sfințite, fiindc vreme de trei zile nu se va aprinde nici o lumin.
Mișcarea seismic va fi att de violent nct i va deplasa pmntului axa, de la 23 la 20 de grade; dup aceea ns ea va reveni la poziția normal. Atunci o nesiguranț total va acoperi pmntul. Spiritele necurate vor umbla libere, fcnd mult ru celor care nu au vrut s aud acest mesaj de avertisment și nu s-au pocit.
Sufletele creștine s-și aminteasc s aprind lumnri sfințite, s pregteasc un altar sfințit cu crucifix pentru a comunica cu Dumnezeu prin Fiul Su și pentru a-i cere iertare din mila Sa cea fr de sfrșit. ntunericul va fi total.
Atunci, o mare Cruce va aprea pe cer ca s aminteasc de prețul prețios pe care Fiul Su l-a pltit din iubire pentru omenire. n case singurele surse de lumin vor putea fi LUMNRILE SFINITE din cear, care odat aprinse nu se vor mai stinge pn la ridicarea ntunericului. Toți vor trebui s aib AP SFINIT, cu care vor stropi prin toat casa, n special pe la uși și ferestre.
Domnul Dumnezeu va apra casele celor aleși.
Aduceți-v aminte ca n fața crucii atotputernice s v rugați cu smerenie și s spuneți așa:
- DOAMNE DUMNEZEULE, IART-NE NOU PCATELE NOASTRE, SALVEAZ-NE PE NOI DIN FOCUL GHEENEI, IA LA TINE TOATE SUFLETELE, MAI ALES PE CELE CARE AU MAI MARE NEVOIE DE MARE MILA TA. PREA SFNT NSCTOARE, MIJLOCEȘTE PENTRU NOI!
NOI TE IUBIM, SALVEAZ LUMEA NOASTR."
Cei care cred n aceste vorbe s transmita acest mesaj și celorlalți.
DREPII NU VOR AVEA A SE TEME CND VA VENI MAREA ZI A DOMNULUI.
Vorbiți cu toți oamenii acum, ct nc se mai poate; toți cei care vor tcea acum vor fi rspunztori pentru marele numr de suflete care se vor pierde din neștiinț. Cnd cutremurul pmntului va nceta, cei care nc nu vor crede vor muri n chip oribil. Vntul va aduce gaze și le va mprștia peste tot, soarele nu va ieși. S-ar putea s supraviețuiți acestui dezastru. Nu uitați ns c pedeapsa lui Dumnezeu e sfnt și c, odat |, nu trebuie s priviți afar, sub nicio form, cci Domnul nu vrea ca fii si s priveasc la pedeapsa pctoșilor.
Totul apare n Sfnta Scriptur, n Noul Testament:
- Sfntul Luca (Capitolul 21, versurile 5:11, 12:19, 20:20, 29:33)
- Epistola Sfntului Pavel (Capitolul 3, 8-14).
- Profetul Isaia (cap.40 ,1: 5: 9).
A se nțelege c Dumnezeu va ngdui ca toate acestea s se ntmple. Papa și episcopii sunt n așteptarea altui mesaj care va vorbi despre pocinț și rugciune. Aduceți-v aminte ntotdeauna c Dumnezeu nu ne trimite amenințri ci bune vestiri''.
Reproduceți acest text și trimiteți-l tuturor celor pe care i cunoașteți pentru ca noi toți s avem ocazia de a ne poci și de a supraviețui. Nu știm dac cei care primesc acest mesaj cred n el sau nu, dar gndiți-v c, dac Dumnezeu ngduie ca mesajul s ajung la ei e pentru c i iubește, indiferent de religia lor. Dac nu credeți n acest mesaj, mcar trimiteți-l mai departe, nu v cost nimic, n așa fel nct cei care cred s aib posibilitatea s decid singuri. Aduceți-v aminte c toate aceste grozvii pot fi evitate dac punem n practic cele zece porunci pe care ni le-a dat Domnul Dumnezeu. Sunt zece lucruri att de simple nct dac toți le-am pune n practic, am putea s obținem iertarea Sa.
Sora Lucia s-a prpdit pe 11 februarie 2005. nc din anii 20 se vorbea despre adeverirea acestei profeții dup moartea Sorei.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteazã site-ul autorului
Afiºeazã mesajele pentru a le previzualiza:   
Creazã un subiect nou   Rãspunde la subiect    Pagina de start a forumului sacredtreasure.org -> 11. Profetii & Minuni Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteþi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteþi rãspunde în subiectele acestui forum
Nu puteþi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi ºterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi vota în chestionarele din acest forum