Acasa
Introducere
Statut
Proiect FIR
Actiuni
Curriculum
Corala Mundi
Festivitati
Venituri
Aprecieri
Recunostinta
Contact
Forum
CãutareCãutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

      Fundatia nu isi asuma raspunderea pentru continutul articolelor publicate.
      Pentru acestea sunt responsabili doar autorii, in concordanta cu legea presei.
      Publicarea scrisorilor de la cititori sau a mesajelor din Forumul de discutii se face in virtutea libertatii de opinie si expresie a acesteia.
      Punctul de vedere si ideatica scrisorilor si mesajelor afisate nu coincid in mod necesar cu cele ale redactiei.


      Forumul este creat pentru a ne informa reciproc despre spiritualitate, actiuni civice, sociale, sanatate, cultura, stiinta, etc.
      Va asteptam la fiecare subiect cu intrebari, clarificari, sugestii, informatii de specialitate.
      Pentru a adauga mesajul dumneavoastra folositi parola de inregistrare.

Fundatia “Tezaurul Sacru al Religiilor”

Reguli generale de conduita pe forum.

 
Creazã un subiect nou   Rãspunde la subiect    Pagina de start a forumului sacredtreasure.org -> Reguli generale de conduita pe forum
Subiectul anterior :: Subiectul urmãtor  
Autor Mesaj
Marcela Ghiulbenghian
Site Manager


Data înscrierii: 11/12/2007
Mesaje: 282
Locaþie: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 01 15, 2008 11:54 am    Titlul subiectului: Reguli generale de conduita pe forum. Rãspunde cu citat (quote)

REGULI DE CONDUITA ALE FORUMULUI
Inscrieti mesaje privind discutii si dezbateri de subiecte, opinii, credinţe sau diferite culturi ale participantilor la forum. Respectati scopul impus de subiecte, cu un limbaj cuvenit acestora.
Luati in consideratie faptul ca exista obiceiuri şi credinţe diferite, ca nimeni nu cunoaste absolut tot, si de aceea ne aflam aici sa impartim cunostinte si sa aflam lucruri si opinii, bune sau rele, dar expuse in mod civilizat, cu argumente, nu critici si reactii nervoase la adresa persoanei ce scrie.
Tratam teme, subiecte si opinii, nu autorii acestora.
Acordati atenţie termenilor şi condiţiilor de utilizare a forumului regulile sunt făcute pentru ca utilizatorii să aibă un mediu de discuţii benefic, util, plăcut. Utilizatorii dorim să vină pe acest forum ca să afle ceva, sau sa impartă ce stiu, cu restul lumii. Discuţiile contradictorii şi polemicile să fie argumentate si constructive. Indiferent de ceea ce susţin, este de preferat să combaţi problema şi nu persoana. Doar pentru că nu vă place parerea sau aveti una diferită nu nseamnă că aceasta ar trebui insultată. Indiferent de conditia pe care intuiti că o are respectiva persoană, nu ganditi negativ nu-i spuneti vorbe rele. Argumentati-va parerile.
Toti avem ispitele noastre suntem informaţi gresit sau nu suficient.
Ajuti-ne ca oamenii să părăsească forumul mai informaţi, mai catehizati, mai buni, si să revină!
Acesta este un forum al convergentei spirituale si al educaţiei religioase. Deci limba n care se scrie este limba romnă pentru persoanele de nationalitate romnă, specifica, blndă si incurajăm folosirea unui limbaj coerent si respectuos. Persoanele de nationalitate străina pot scrie in limba engleză.
Administratorul va depune toate diligenţele rezonabile pentru realizarea scopului forumului, dar nu şi asuma nici o responsabilitate n privinţa conţinutului mesajelor/informaţiilor transmise de Utilizatori;
Administratorul va depune toate eforturile (tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea n bune condiţii a forumului; cu toate acestea, vor putea exista ntreruperi n funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;
mesajele/informaţiile transmise de Utilizatori pot fi transferate n orice mod n alte forumuri/discuţii
Vor fi premiate cele mai inspirate Comentarii puse in lumina poruncilor:
Puneti-L pe Dumnezeu mai inainte de toate = puneti-L pe primul loc in viata voastra.
Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti
Moderatorii sunt aici să vă servească !
Avem aici administratori şi moderatori ai forumului pentru a vă ajuta să folositi forumul.
Dacă aveti o problemă cu cineva, cu limbajul sau opiniile cuiva, semnalati acest lucru unui moderator.
TERMENI SI CONDIŢII DE UTILIZARE A FORUMULUI www.sacredtreasure.org
Folosirea acestui forum, aparţinnd site-ului www.sacredtreasure.org presupune acceptarea n totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos. Termenii şi condiţiile pot fi schimbate n orice moment de către administratorul site-ului, denumit n continuare "Administratorul", fără notificarea prealabilă a persoanelor care le utilizează, denumite n continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta n orice moment.
n cazul n care nu sunt de acord cu condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să nceteze accesarea forumului.
DESCRIEREA SERVICIILOR
Portalul nostru oferă Utilizatorilor prin intermediul acestui forum, o serie de mijloace de comunicare, informaţii despre religia ortodoxa si alte religii şi ştiri referitoare pentru a intra in dialog cu semeni de alte religii pentru a crea o convergenta spirituala.
Administraţia forumului site-ului www.sacredtreasure.org nu şi asumă nici o răspundere n cazul n care anumite informaţii sunt furnizate cu ntrziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, www.sacredtreasure.org nu şi asuma nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită ntrzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente in forum. Ca Utilizator, dvs. veţi folosi informaţiile furnizate pe propria dvs. răspundere, iar n cazul unei daune generată de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate de către dvs. acceptaţi ca Administratorul site-ului www.sacredtreasure.org sa fie absolvit de orice răspundere.
INTERDICTII
Utilizatorului i este interzis să transmită/publice prin intermediul site-ului www.sacredtreasure.org mesaje sau informaţii al căror conţinut:
este obscen, grosolan, aduce atingere sau este n masură să aducă atingere anumitor persoane, interese sau relaţii sociale, dar nu numai;
conţine oferte comerciale;
conţine informaţii cu caracter politic;
nu corespund (din punctul de vedere al Administratorului) scopului forumului şi mediului educaţional destinat acestuia.
ncălcarea dreptului de autor aparţinnd terţilor;
Restricţionarea accesului Utilizatorului poate să fie sau nu precedată de avertismente, n funcţie de aprecierea exclusivă a Administratorului.
Nu admitem mesaje imorale, critici nesustinute, cuvinte vulgare, informatii ce nu sunt in concordanta cu cartile sfinte. Contravenientii vor fi stersi permanent de pe site si nu vor mai avea acces.
n cazurile n care Administratorul apreciază că un Utilizator nu respectă condiţiile şi termenii de utilizare sau a adus ori poate aduce atingere n orice mod scopului forumului, Administratorul poate restricţiona accesul Utilizatorului la forum. Nu se acceptă insulte, injurii sau orice allte expresii neadecvate.
Restricţionarea poate nsemna:
ştergerea mesajelor al căror conţinut nu respectă termenii şi condiţiile forumului;
suspendarea temporară sau permanentă a contului şi a tuturor informaţiilor pe care le conţine;
ştergerea opţiunilor definite şi interzicerea accesului la serviciile www.sacredtreasure.org.
Descurajam puternic atacurile la persoana sau la religii, culte , cautam asemanari, nu deosebiri.
Utilizatorul şi asumă ntreaga răspundere de orice natură pentru informaţiile pe care le transmite sau le publică pe Internet folosind serviciile www.sacredtreasure.org. Administraţia www.sacredtreasure.org nu are nici o responsabilitate juridică faţă de informaţiile publicate sau transmise pe Internet de Utilizatorii acestui site.
OBLIGATIILE UTILIZATORULUI
Utilizatorul are obligaţia de a furniza informaţii reale şi corecte despre persoana sa atunci cnd aceste informaţii i se cer pentru crearea unui cont de utilizator pe forum. n cazul n care Administratorul www.sacredtreasure.org are motive să suspecteze că aceste informaţii nu sunt reale, şi rezervă dreptul de a restricţiona accesul Utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le oferă.
ntreaga răspundere de orice natură pentru informaţiile care sunt publicate/transmise pe Internet de către Utilizator n contul său de pe acest forum, precum şi pentru consecinţele care pot apărea n urma acestor activităţi, aparţine n exclusivitate Utilizatorilor
ACORD DE CONFIDENŢIALITATE
n cazul serviciului de mesaje private de pe acest forum, www.sacredtreasure.org nţelege să respecte faptul că mesageria privată este un proces privat ntre Utilizator şi destinatarul mesajelor. Administraţia www.sacredtreasure.org va respecta caracterul privat al mesajelor personale ale utilizatorului, şi nu le va edita, modifica sau intercepta sub nici o formă. La cererea expresă a unor autorităţi ale Statului Roman (ce au competenţă n acest domeniu), www.sacredtreasure.org şi rezervă dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le deţine cu privire la un anumit Utilizator precum şi la activităţile pe care acesta le-a desfăşurat prin intermediului site-ului.
DATELE UTILIZATORULUI DE PE FORUM ŞI ASPECTE LEGATE DE SECURITATEA ACESTOR DATE
Dupa completarea formularului de nregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, Utilizatorul va primi un cont şi o parolă pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este n ntregime responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii asupra numelui de cont/adresei de e-mail şi a parolei asociate. De asemenea, Utilizatorul este n ntregime responsabil de toate activităţile şi informaţiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. Administratorul www.sacredtreasure.org nu şi asumă nici o responsabilitate faţă de eventualele consecinţe apărute n cazul accesării neautorizate a contului/adresei de e-mail de către persoane terţe, din orice motive.
LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
Administraţia www.sacredtreasure.org nu şi asumă nici o responsabilitate n cazul n care serviciile sale nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice, comerciale, blocaje, virusari.
INCHEIEREA ACORDULUI
Administraţia www.sacredtreasure.org şi rezerva dreptul:
de a modifica n orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a Utilizatorului.
de a nceta furnizarea serviciilor sale către orice Utilizator, n cazul n care acesta a ncălcat una dintre condiţiile menţionate mai sus.
de a nceta furnizarea serviciilor sale n caz de forta majora.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteazã site-ul autorului
Afiºeazã mesajele pentru a le previzualiza:   
Creazã un subiect nou   Rãspunde la subiect    Pagina de start a forumului sacredtreasure.org -> Reguli generale de conduita pe forum Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteþi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteþi rãspunde în subiectele acestui forum
Nu puteþi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi ºterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi vota în chestionarele din acest forum