Acasa
Introducere
Statut
Proiect FIR
Actiuni
Curriculum
Corala Mundi
Festivitati
Venituri
Aprecieri
Recunostinta
Contact
Forum
CãutareCãutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

      Fundatia nu isi asuma raspunderea pentru continutul articolelor publicate.
      Pentru acestea sunt responsabili doar autorii, in concordanta cu legea presei.
      Publicarea scrisorilor de la cititori sau a mesajelor din Forumul de discutii se face in virtutea libertatii de opinie si expresie a acesteia.
      Punctul de vedere si ideatica scrisorilor si mesajelor afisate nu coincid in mod necesar cu cele ale redactiei.


      Forumul este creat pentru a ne informa reciproc despre spiritualitate, actiuni civice, sociale, sanatate, cultura, stiinta, etc.
      Va asteptam la fiecare subiect cu intrebari, clarificari, sugestii, informatii de specialitate.
      Pentru a adauga mesajul dumneavoastra folositi parola de inregistrare.

Fundatia “Tezaurul Sacru al Religiilor”

Curcubeul

 
Creazã un subiect nou   Rãspunde la subiect    Pagina de start a forumului sacredtreasure.org -> 6. Sanatatea in textele sacre
Subiectul anterior :: Subiectul urmãtor  
Autor Mesaj
admin
Site Admin


Data înscrierii: 04/12/2007
Mesaje: 10

MesajTrimis: Joi 03 20, 2014 10:25 am    Titlul subiectului: Curcubeul Rãspunde cu citat (quote)

LEGĂMNTUL - CURCUBEUL !
(partea practică a religiei şi esoterismului, cteva aspecte)
Legămntul lui Dumnezeu cu oamenii este CURCUBEUL
n curcubeu ca şi n aura omului nu există culoarea neagră.
n natură această culoare neagră există n cantitae foarte mică, la fel n viaţa plantelor şi animalelor. Noi oamenii din păcate şi din neştiinţă folosim foarte mult n viaţa noastră această culoare care ne ncurcă total.
Creierul omului foloseşte şi se hrăneşte numai cu raza de lumină albă - că de aceea este omul treaz ziua cnd dispune din plin de această rază de lumină albă şi doarme noaptea, cnd nu dispune de lumina solară.
Creierul mai foloseşte şi se hrăneşte cu lumini colorate care sunt fracţiuni din raza albă - ROGVAIV -ul despre care s-a nvăţat la şcoală, care este de fapt curcubeul.
Nu numai creierul nostru, dar toată aura noastră, tot corpul nostru fizic este influenţat de energiile şi culorile care ne inconjoară n viaţa de zi cu zi, deoarece noi avem cei 7 centri energetici principali prin care ne alimentăm cu energii, şi care sunt n ordine, de jos n sus exact n ordinea şi nuanţele curcubeului.
Deci orice obiect de folosinţă, material scris sau vizual sau spaţiu n care trăim, dacă este realizat n aceste culori ale curcubeului cu infinita lor paletă de nuanţe, ne este extrem de benefic, uşor de asimilat şi este pe o vibraţie naltă.
CULOAREA NEAGRA folosită de oamenii obişnuiţi sau şi mai grav, de copii, i devitalizează foarte repede, dacă apare n mbrăcăminte, mobilier, telefon mobil, calculator, televizor, maşină, etc. deoarece această culoare apare de fapt datorită lipsei de reflexie a luminii.
Obiectele de mbrăcăminte de exemplu, care sunt negre sau cu mult negru, obosesc omul foarte repede, deoarece i ecranează centrii energetici ai aurei, ceakrele nu mai primesc suficientă energie şi corpul vital are de suferit, deci şi ntreg trupul fizic.
Exemple practice:
nainte vreme la şcoală cărţile copiilor erau scrise-tipărite cu albastru, iar copiii scriau cu cerneală albastră şi aceasta determina o invăţare mult mai uşoară, copii nu oboseau la nvăţat aşa tare şi nu mai erau epuizaţi. Astăzi toate manualele şcolarilor sunt tipărite cu negru şi copii scriu cu ce apucă...
Un sportiv, care trebuie să depună un efort maxim ntr-o competiţie atletică sau ntr-un meci se mbracă n echipament negru, ciorapi negrii, etc şi după aceea doreşte să obţină performanţă. Cum să realizezi aşa ceva cnd el este cu centrii energetici ecranaţi din start? n aceste cazuri la efort maxim el se epuizează repede de energii din rezerva corpului, după care se alimentează mult mai greu cu energia vitală din exterior şi nu mai poate atinge performanţa dorită.
Pe vremurile de demult, uniformele şcolare erau albastre şi era bine. Corpul vital al omului - primul strat al aurei, este de culoare albastru deschis, deci are loc un aport benefic de energie dacă porţi nuanţe de albastru. Pe de altă parte albastru mai nchis este o culoarea nţelepciunii, care favorizează asimilarea şi nţelegerea materiilor mai grele, ceea ce de fapt se urmăreşte la şcoală. n concluzie uniformele albastre n şcoli erau benefice. n prezent copiiI şi profesorii merg la şcoală mbrăcaţi cu mult negru şi rezultatul s-a văzut şi la bacalaureatul de anul acesta.
Un exemplu dramatic este al unui om care este bolnav de inimă şi se mbracă n negru, pe deasupra maii are multe supărări cu cei din jur, nu iartă si nici nu se roagă. Un astfel de om este lipsit de tot ceea ce l-ar putea ajuta, să-şi ncarce corpul cu energiile vitale necesare şi astfel bolile i se agravează, deoarece nimeni, nici medicul, nici preotul, nici aparţinătorii nu ţin cont de modul cum lucrează energiile trupului fizic. Un astfel de om ar trebui să se mbrace numai n nuanţe de verde şi nuanţe de roz - culorile centrului inimii, plus să-şi schimbe atitudinea faţă de iubirea care ar trebui să-i izvorască mereu din inimă şi atunci s-ar vindeca foarte repede.
CENTRU din CRESTETUL CAPULUI , denumit SAHASRARA are culoarea albă.
Majoritatea oamenilor şi din nefericire mulţi copii, poartă cnd vremea este rece o căciulă neagră, sau pălărie, sau şapcă etc. n toate aceste cazuri este ecranată şi insuficient hrănită cu energii cea mai mare ceakră, cel mai important centru energetic al corpului. Urmarea este oboseala psihică, dureri de cap, lipsa de concentrare, etc
Acelaşi efect l are vopsirea părului n culoarea neagră sau folosirea accesoriilor de păr negre.
Această ceakră trebuie lăsată liberă, iar n caz de foţă majoră (vreme) să fie acoperită cu alb sau nuanţe de alb - căciulă, batic, şapcă. De exemplu albanezii poartă pe cap numai căciuli albe, ceea ce este extrem de benefic şi gndirea lor este uşoară şi corectă, deoarece se hrănesc corect cu energii n creştetul capului.
Tălpile picioarelor: Prin tălpi, n timpul mersului, corpul fizic evacuează, debarasează, n nod firesc şi natural rezidurile energetice ale corpului rezultate din metabolismul energiilor, pe tălpi existnd zone care corespund tuturor organelor interne
. Dacă folosim pantofi negrii,sau ciorapi negrii, ecranăm tocmai centrii de evacuare, debarasarea naturală a acestor reziduri enegetice, ceea ce poate atrage dureri de picioare, umflături şi ceea ce este mai grav necurăţirea energetică a organelor interne ale corpului.
De aceea mersul desculţ este extrem de benefic, mersul prin apă, reflexoterapia, etc. Şi tot de aceea este extrem de benefic a purta numai pantofi care să nu fie negrii, a purta pantofi sport mai ales albi şi mai ales şosete albe, albăstrii, crem, uşor gri, maronii etc.
Un om de afaceri şi realizează un birou folosind mobilier negru, calculator negru, obiecte de birotică negre, televizor negru, canapele negre, scaun pe care stă negru, etc. Acel spaţiu nu mai este benefic pentru o gndire clară şi statul mai multe ore ntr-un astfel de spaţiu l stoarce de energie. Rezultatul este o mbolnăvire la orizont, iar afacerile n mod sigur nu vor mai merge strălucit, deoarec totul se află pe rezonanţa negru.
Culoarea neagră poate fi folosită, dar nu n spaţiul ambiental, ci numai n mbrăcăminte, de către acele persoane care şi propun să se depărteze de ,,cele lumeşti" adică să-şi estompeze | trupeşti şi această energie conservată să o sublimeze n energii spirituale. Este cazul cu haina preoţească şi monahală, care este neagră, căci ei aceasta urmăresc, să-şi tempereze, să-şi nfrneze sexualitatea şi să-şi ntărească spiritul. Dar n cazul lor, ceea ce ei nu primesc suficient ca fluxuri de energii prin primii patru centrii energetici ai corpului, ei preiau pe alte căi, stnd mult timp din zi n Biserici, pe spaţiile curate ale mănăstirilor, n apropierea icoanelor, n orele lor de rugăciune etc. n plus ei mai preiau energii superioare prin legăturile cereşti suplimentare pe care ei le primesc, la tunderea n monahism sau la hirotonisire, legături cereşti pe care oamenii obişnuiţi nu le au.
Deci negru potrivit la monahi, nu este potrivit la mireni, dect dacă trăiesc n lume, dar ca niste calugari .
n tot ceea ce oamenii nchină lui Dumnezeu (vezi turnul Babel) sau folosesc pentru ei, nu trebuie să folosească materiale negre de nici un fel, nici acasă, nici la serviciu, nici la şcoală sau n altă parte, ci numai şi numai culori şi nuanţe din CURCUBEU.
Trebuie respectat acest legămnt pe care Dumnezeu l-a făcut cu oamenii, att din motive de credinţă, dar şi din motive văzute şi nevăzute care ne influenţează viaţa de zi cu zi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiºeazã mesajele pentru a le previzualiza:   
Creazã un subiect nou   Rãspunde la subiect    Pagina de start a forumului sacredtreasure.org -> 6. Sanatatea in textele sacre Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteþi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteþi rãspunde în subiectele acestui forum
Nu puteþi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi ºterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi vota în chestionarele din acest forum