Acasa
Introducere
Statut
Proiect FIR
Actiuni
Curriculum
Corala Mundi
Festivitati
Venituri
Aprecieri
Recunostinta
Contact
Forum
CãutareCãutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

      Fundatia nu isi asuma raspunderea pentru continutul articolelor publicate.
      Pentru acestea sunt responsabili doar autorii, in concordanta cu legea presei.
      Publicarea scrisorilor de la cititori sau a mesajelor din Forumul de discutii se face in virtutea libertatii de opinie si expresie a acesteia.
      Punctul de vedere si ideatica scrisorilor si mesajelor afisate nu coincid in mod necesar cu cele ale redactiei.


      Forumul este creat pentru a ne informa reciproc despre spiritualitate, actiuni civice, sociale, sanatate, cultura, stiinta, etc.
      Va asteptam la fiecare subiect cu intrebari, clarificari, sugestii, informatii de specialitate.
      Pentru a adauga mesajul dumneavoastra folositi parola de inregistrare.

Fundatia “Tezaurul Sacru al Religiilor”

Rugaciune - CA TOTI SA FIE UNA

 
Creazã un subiect nou   Rãspunde la subiect    Pagina de start a forumului sacredtreasure.org -> Rugaciuni
Subiectul anterior :: Subiectul urmãtor  
Autor Mesaj
Marcela Ghiulbenghian
Site Manager


Data înscrierii: 11/12/2007
Mesaje: 282
Locaþie: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 08 09, 2012 11:04 am    Titlul subiectului: Rugaciune - CA TOTI SA FIE UNA Rãspunde cu citat (quote)

From: Camelia Rosulescu

RUGAI-V ZILNIC!

CA TOI S FIE UNA!

Dragii mei,rugaciunea omenirii este inca insuficienta.
Rugaciunea omului este indispensabila pentru a avea painea zilnica, pentru ca pamantul trebuie sa stea unit cu Cerul prin rugaciune.
Cum merg lucrurile pe planeta voastra vedeti si voi; de aceea nevoia de rugaciune este mult mai mare decat va imaginati. Raul se revarsa peste tot.
Dar unde abunda pacatul, prisoseste Harul si pentru aceasta Dumnezeu, in nesfarsita Sa Intelepciune, a ales "o mica turma" si cu ea opereaza miracole.Este o multitudine de micuti cu care sunteti invitati cu totii sa va uniti.
Este armata Sfintei Mele Mame.
DUMNEZEUL VOSTRU VREA SALVAREA TUTUROR SUFLETELOR SI IN ACEASTA LUCRARE CERE MICA VOASTRA CONTRIBUTIE.
Eu, Iisus, promit oricui vrea sa ma ajute in aceasta lucrare, daca este in stare de Har si suflet de rugaciune(Rozariu, Sfanta Liturghie), si se va ruga aceste rugaciuni pe care le sugerez, le voi multiplica de o mie de ori!
Orice jaculatorie imi permite sa salvez un suflet , dar Eu, Care sunt Dumnezeul multiplicarii binelui, o multiplic de o mie de ori!
Va indic 33 si mare parte dintre ele le cunoasteti deja.Rugati-va cum vreti, cand puteti, asa cum sunteti capabili, dar
RUGATI-VA , RUGATI-VA , RUGATI-VA!
Niciodata in istoria Bisericii, n-am acordat atat de mult.
Daca voi credeti ca nimic nu-I este imposibil lui Dumnezu, incepeti imediat!
Vreau ca focul Iubirii Mele sa incendieze tot pamantul!
Cand a fost nevoie am inmultit paine, am inmultit painea; acum e nevoie de rugaciune si Eu inmultesc rugaciunea!
Acesta este un miracol pe care l-ati obtinut prin Inima Neprihanita a Mariei.
Nu e necesar sa fie rugate toate cele 33 asa cum sunt insiruite; rugati-va simplu,asa cum va sugereaza inima voastra. Va amintesc totusi ca Imi este placut ca Pretiosul Meu Sange sa-mi fie oferit zilnic (jaculatoria nr. 33).
PROMISIUNI
Promit ca oricine (daca este in stare de Har si suflet de rugaciune) se va ruga una din rugaciunile inmultirii de 33 de ori , 9 zile la rand, va obtine de la Inima Mea Milostiva orice har, pentru sine sau pentru aproapele, cu conditia sa fie corespunzator pentru mantuire.
Rugaciunea trebuie precedata de Crez, Tatal nostru , Bucura-te Marie, Slava Tatalui si de cererea simpla si plina de incredere a ceea ce se doreste.
Daca aceasta rugaciune se va face ca rugaciune de mijlocire va fi foarte puternica asupra Inimii Mele Milostive si va obtine harul convertirii.
Daca aceasta rugaciune se face pentru un suflet din Purgator, va obtine de la Inima Mea Induratoare usurarea imediata a pedepsei si grabirea eliberarii.
Cui crede ca nimic nu-I este imposibil lui Dumnezeu si va face rugaciunea cu cele 33 de rugaciuni ( 33 ori 33) ii promit ca va ramane uimit de harurile pe care le voi revarsa asupra intregii sale familii.
In sfarsit, nici cel care va spune numai una dintre rugaciuni de 33 de ori chiar si o singura zi, nu va ramane nerasplatit.
Mi-e sete de IUBIRE.Mi-e sete de suflete!
Cine se va ruga cand va fi posibil , dupa obligatiile starii sale, in timp ce desfasoare indatoririle sale zilnice, va fi prietenul Meu. Va fi binecuvantat, pentru ca Mi-e sete si voi Imi dati sa beau.
Domnului, ca sa pot muri ca Sluga Aleasa, Slava Tie Dumnezeule, Duhule Sfinte, Slava Tie
Promisiunile Tatalui Nostru Ceresc pentru toti cei care vor spune acesta Rugaciune macar de 3 ori pe saptamana:
Te Voi smulge din mana dusmanilor tai
Voi indeparta obstacolele care te impiedica in drumul tau spre perfectiune
Iti voi mai da un inger, care prin inspiratii te va feri de ademenirile pacatului
Vei persista pe drumul virtutii, iti voi intari credinta, speranta si iubirea
Te voi elibera de grijile materiale, familia ta va trai in pace si iubire reciproca
Cine doreste sa isi ajute aproapele, va trebui sa recite acesta Litanie Sfanta macar 6 luni zilnic
Iti vei recunoaste slabiciunile, promisiunile Duhului Nostru Cel sfant
Aceasta Litanie se va raspandi. Cine o va oferi din milostenie mai departe, va avea parte de rugaciunea celorlalti. Harurile obtinute se pot transmite altora, dar acest lucru trebuie spus Duhului Sfant. Amin
Dumnezeul meu, cred n Tine, Te slavesc, sper in Tine i Te iubesc! i cer iertare pentru cei care nu cred n Tine, care nu Te slavesc, nu sper n Tine i nu Te iubesc!
Prea Sfnt Treime, Tat, Fiule i Sfntule Duh, Te iubesc din adncul inimii i i ofer prea scumpul Trup, Snge, Suflet i Dumnezeire ale lui Iisus Christos, prezent n toate liturghiile de pe pmnt, ca ispire pentru greselile, pacatele, injuraturile i indiferena cu care este tratat El nsui. i prin meritele infinite ale Prea Sfintei Sale Inimi i ale Inimii Imaculate a Mariei, i cer intoarcerea srmanilor pctoi la credinta, la implinirea poruncilor, la lupta lor contra diavolului din om si la dragoste pentru Dumnezeu, care ne-a dat viata [Se face SEMNUL CRUCII. Amin].
Credem ntr-unul Dumnezeu Tatl Atotputernicul, Creatorul cerului i al pmntului, al tuturor vzutelor i nevzutelor. Credem ntr-unul Domn, Iisus Christos, Fiul lui Dumnezeu, unul nscut care din Tatl s-a nscut mai nainte de toi vecii, Dumnezeu din Dumnezeu, Lumin din Lumin, Dumnezeu adevrat din Dumnezeu adevrat, nscut iar nu creat de o fiin cu Tatl prin care toate s-au fcut. Care pentru noi oamenii i pentru a noastr mntuire s-a cobort din cer, s-a ntrupat de la Duhul Sfnt, din Maria Fecioar i s-a fcut om. A ptimit pentru noi sub Poniu Pilat, s-a rstignit, a murit i s-a ngropat, i a nviat a treia zi dup scripturi, i s-a suit la ceruri i ade de-a dreapta Tatlui i din nou va veni cu mrire s judece pe cei vii i pe cei mori. Credem n Duhul Sfnt, Domnul i de via dttorul, care de la Tatl i de la Fiul purcede, care mpreun cu Tatl i cu Fiul este slavit i preamrit i a grit prin prooroci. Credem n una sfnt, soborniceasc i apostoleasc Biseric; mrturisim un botez spre iertarea pcatelor, ateptm nvierea morilor i viaa venic. Amin!
Tatl nostru Care eti n Ceruri, sfineasc-se numele Tu, vie mpria Ta, fac-se Voia Ta, precum n Cer aa i pe Pmnt.
Pinea noastr cea de toate zilele, d-ne-o nou astzi i ne iart nou greelile noastre precum iertm i noi greiilor notri i nu ne lsa pe noi n ispit ci ne izbvete de cel ru.C a Ta este mpria i Puterea i Mrirea, acum i pururea i n vecii vecilor. Amin!
* Slav Tatlui i Fiului si Sfntului Duh, Acum i pururea i n vecii vecilor. Amin.
Adu-i aminte o preablnd Fecioar Marie, c nu s-a auzit niciodat s fi fost prsit cel ce a alergat sub ocrotirea ta, cel ce a cerut ajutorul i mijlocirea ta. nsufleit de aceast ncredere, alerg la tine, o Maic, Fecioar a fecioarelor. La tine vin si stau gemnd naintea ta ca un pctos. Maic a Cuvntului auzi-m cu mil i ascult-m. Amin!
- Scparea pctoilor, roag-te pentru noi -
- Mngietoarea mhniilor, roag-te pentru noi -
- Ajutorul cretinilor, roag-te pentru noi -
*Bucur-te; Marie, cea plin de har, Domnul este cu tine, binecuvntat eti tu ntre femei, i binecuvntat este rodul trupului tu Isus. Sfnt Marie, Maica lui Dumnezeu, roag-te pentru noi pctoii, acum i n ceasul morii noastre. Amin!
*Nsctoare de Dumnezeu, Fecioar, bucur-te ceea-ce eti plin de har, Marie, Domnul este cu tine. Binecuvntat eti tu ntre femei, i binecuvntat este rodul pntecelui tu, c ai nscut pe Christos Mntuitorul sufletelor noastre. Preasfnt Marie, Mama lui Dumnezeu, roag-te pentru noi pctoii, acum i n ora morii noastre. Amin!
Atotputernice, venice Dumnezeule, care prin Duhul Tu sfinesti i crmuieti ntreaga Biseric, ascult rugciunile noastre i coboar belugul harurilor Tale asupra preoilor, care ne inva Legea Ta, ca, fcndu-se pild vie de sfinenie pentru turma ce le este ncredinat, s primeasc rsplata de la Pstorul Suprem, Iisus Christos, Domnul nostru, care i-a dat viaa pentru oile Sale. Amin.

O, Doamne, care ai zis oamenilor: „Cretei i v nmulii i stpnii pmntul“, binecuvntnd naterea de prunci, cu umilin ne rugm ie: Doamne, greit-am la Cer i naintea Ta, vrsnd snge nevinovat. Jertfit-am idolilor lumii pe pruncii druii nou de Tine. O, Tat, Cel ce cu adnc i nemsurat Milostivire ai ateptat pocina i cererea noastr de iertare pentru c nu am ascultat Poruncile Tale, ajut-ne, Te rugm, ca ziua i noaptea s avem nainte Icoana Iubirii Tale. O, Doamne, izbvete-ne de ntuneric i curete pcatele noastre pentru numele Tu Preasfnt. Maica Domnului, alergm la tine ca la izbvitoarea celor necjii, uureaz-ne de povara pcatelor noastre, ceea ce dai dezlegare de pcate celor ce se roag ie. Amin
Doamne Dumnezeule, Tatl nostru Preabun, Preasfnt i Preaplin de Iubire Te rugm din suflet ajut-ne s trim cu toii n Iubire, Pace i Unitate.
O, Dumnezeule, Mntuitor i Rstignit pentru noi, Iisuse Hristoase umple-ne de iubire, de credin i curaj pentru salvarea frailor. D-ne, Te rugm, Doamne, priceperea i nelepciunea de a mplini Legile Tale sfinte i vrednice de crezare! O, Doamne, auzi-ne, c mare este Mila Ta; dup mulimea ndurrilor Tale caut spre noi i izbvete sufletele noastre! O, Dumnezeule, iart pcatele noastre, vindec rnile noastre i rennoieste inimile noastre pentru ca s putem fi una n Tine. O, Iisuse, Rege al tuturor Naiunilor, mpria Ta s fie recunoscut pe pmnt, de catre toate sufletele Tale. Amin
Fie precum dorete Inima Ta Doamne, Vie mparia Ta i fac-se Voia Ta! Amin.
Pentru tot ce tiu i nu tiu c am greit, pe Tine, Doamne, care eti Milostivirea i Iubirea infinit, Te rog, iart-m si m mbrac cu nesfrita Ta Iubire i Lumin!
Pentru tot ce-am gresit cu voie, fara voie, cu stiinta si fara stiinta, cu gandul, cuvantul si cu fapta, cu ispitirea, cu nepurtarea de grija, te rog iarta-ma, ie, Doamne, care eti Milostivirea i Iubirea infinit, Ii mulumesc, druindu-i inima mea!
Inim curat zidete ntru mine Dumnezeule i Duh Sfant nnoiete ntru cele dinluntru ale mele. Amin!
Maic prea iubit i neprihnit, n cer i pe pmnt, venic fii slvit. terge, Te rugm, ura, dezbinarea dintre toi copiii Ti! Cu lumina Ta divin inund-ne inimile, Ca dragoste i unitate s avem n suflete.
O, Regina Luminii, du rugciunile noastre la Fiul Tu Preasfnt i Dumnezeul nostru i roag-L s mntuiasc pentru Tine sufletele noastre. Amin!

1.O , Marie zamislita fara de pacat, roaga-te pentru noi care alergam la Tine.
2.Inima Neprihanita a Mariei, roaga-te pentru noi acum si-n ceasul mortii noastre.
3.Sfanta Patimire a Domnului Nostru Iisus Christos , salveaza-ne!
4.Sfinte Inimi ale lui Iisus si Mariei , ocrotiti-ne!
5.Fa sa straluceasca asupra noastra , Doamne , Lumina Fetei Tale.
6. Ramai cu noi , Doamne!
7. Maica Mea, Incredere si Speranta, in Tine ma incredintez si ma abandonez.
8.Iisuse, Maria , va iubesc. Salvati toate sufletele.
9. Crucea sa fie Lumina mea.
10. Sfinte Iosife, Patronul Bisericii Universale, pazeste familiile noastre!
11.Vino, Doamne Iisuse!
12.Pruncule Iisus, iarta-ma! Pruncule Iisus , binecuvanteaza-ma!
13.Preasfanta Providenta a lui Dumnezeu , ai grija de noi in nevoile prezente.
14.O , Sange si Apa care izvorasti din Inima lui Iisus ca Izvor de Milostivire pentru noi, am incredere in Tine.
15.Dumnezeul meu , Te iubesc si Iti multumesc.
16.O , Iisuse, Rege al tuturor Natiunilor, Imparatia Ta sa fie recunoscuta pe pamant.
17.Sfinte Arhanghel Mihail, Protectorul Imparatiei lui Christos pe pamant, ocroteste-ne.
18.Ai mila de mine , Doamne, ai mila de mine!
19.Lauda si multumire in orice moment lui Iisus
20.Vino, Duhule Sfant, si reinnoieste fata pamantului.
21.Sfinti si Sfinte ale lui Dumnezeu , indicati-ne calea Evangheliei.
22.Suflete Sfinte din Purgator, rugati-va pentru noi.
23.Doamne, revarsa asupra lumii intregi comorile nesfarsitei Tale Milostiviri.
24.Te slavesc Doamne Iisuse si Te binecuvantez pentru ca prin Sfanta ta Cruce ai rascumparat lumea intreaga.
25.Tatal meu Preasfnt, Tatal meu Preabun, Tie ma ofer, Tie ma daruiesc.
26.O, Iisuse, salveaza-ma pentru lacrimile Sfintei Tale Mame!
27.Vie Imparatia Ta Doamne, si faca-se voia Ta!
28.O , Dumnezeule, Mantuitor si Rastignit pentru noi, inflacareaza-ma de iubire, de credinta si curaj pentru salvarea fratilor.
29.O, Dumnezeule, iarta pacatele noastra, vindeca ranile noastre si reinnoieste inimile noastre pentru ca sa putem fi una in Tine.
30.Sfinti Ingeri pazitori , ocrotiti-ne de toate uneltirile celui rau.
31.Slava Tatalui , si Fiului si Duhului Sfant.
32.Dumnezeule a toata Mangaierea, dispune in Pacea Ta zilele noastre si acorda-ne Iubirea Duhului Sfant.
33.Parinte Vesnic, iti ofer Preapretiosul Sange al lui Iisus in unire cu toate Sfintele Liturghii celelebrate astazi pe intregul pamant, pentru toate sufletele pentru pacatosii din toata lumea, pentru pacatosii din Biserica Universala , pentru pacatosii din apropierea mea si din familia mea.Amin.

Parinte Vesnic, Doamne Dumnezeule, Sfanta Treime, Prea Sfanta Fecioara salveaz naiunile i popoarele care se ncred mult n tine, de rzboaie, de ur i tulburri.
F ca toi, conductori i supui, s nvee s triasc n pace, s se educe pentru pace, s fac ceea ce presupun dreptatea i respectarea drepturilor fiecrui om, ca s-i mngie pacea. Amin
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, precum era la Inceput, Acum si pururea si in vecii vecilor, Amin.
Slava Tie Dumnezeule, Duhule Sfinte, Slava Tie Duhule Sfinte.

Prea Sfanta Treime, Iisuse Hristoase, Duhule Sfant, prin voia Tatalul si Fiului, vino in inima mea si in mintea mea, invata-ma sa traiesc dupa voia Tatalui si a Fiului, invata-ma sa-i iubesc pe toti si toata creatia Ta, invata-ma sa Te cunosc, sa Te slavesc, sa Te maresc, sa Te binecuvantez si sa Te laud. Amin
Prea Sfanta Treime, Iisuse Hristoase, Duhule Sfant da-mi intelepciune, curaj, nadejde, credinta puternica, indelunga rabdare, curatenie, invata-ma sa ma incarc cu lumina la toate incercarile, da-mi smerenie, ajuta-ma sa ma curat de orice trimitere facatoare de rau si sa o intorc inapoi celor ce mi-au trimis-o, invata-ma sa raspund cu bine la rau, da-mi vointa si putere sa ajung la lumina vesnica. Amin
Prea Sfanta Treime, Iisuse Hristoase, Duhule Sfant invata-ma sa fiu bland, cumpatat, drept, milostiv, modest, pasnic, intelegator, invata-ma sa nu judec pe nimeni Amin
Slava Tie Dumnezeule,Iisuse Hristoase, Duhule Sfinte, Slava Tie
Duhule Sfant ajuta-ma permanent sa alung imaginile si gandurile inutile, activitatile si vorbele inutile, invata-ma sa tac, sa gandesc pozitiv, sa vorbesc la timpul potrivit, ajuta-ma sa fac bine, invata-ma sa ma port bine cu oamenii sa-i cert cu blandete si cu dragoste, sa fiu corect cu toti si sa nu-mi amintesc raul facut mie, ajuta-ma sa duc cuvantul Tau mai departe si sa nu omit faptele bune. Amin Slava Tie Dumnezeule, Iisuse Hristoase, Duhule Sfinte, Slava Tie
Prea Sfanta Treime, Iisuse Hristoase, Duhule Sfant, ajuta-ma sa-mi vad greselile, ajuta-ma sa scap de supunerea fata de trup si fata de diavol, invata-ma sa traiesc spre slava si lauda Lui Dumnezeu, spre binele sufletelor si bucuria Maicii Domnului, sa pot muri ca sluga aleasa. Amin
Slava Tie Dumnezeule, Iisuse Hristoase, Duhule Sfinte, Slava Tie
Prea Sfanta Treime, Iisuse Hristoase, Duhule Sfant, incredintez ocrotirii Tale, familia mea, prietenii si pe toti oamenii. Amin
Slava Tie Dumnezeule, Iisuse Hristoase,Duhule Sfinte, Slava Tie
Prea Sfanta Treime, Iisuse Hristoase, Duhule Sfant iertati greselile noastre, salvati sufletele si dati-ne pace in suflete si pe pamant. Amin
Slava Tie Dumnezeule,Iisuse Hristoase, Duhule Sfinte, Slava Tie
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteazã site-ul autorului
Afiºeazã mesajele pentru a le previzualiza:   
Creazã un subiect nou   Rãspunde la subiect    Pagina de start a forumului sacredtreasure.org -> Rugaciuni Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteþi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteþi rãspunde în subiectele acestui forum
Nu puteþi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi ºterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi vota în chestionarele din acest forum