Acasa
Introducere
Statut
Proiect FIR
Actiuni
Curriculum
Corala Mundi
Festivitati
Venituri
Aprecieri
Recunostinta
Contact
Forum
CãutareCãutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

      Fundatia nu isi asuma raspunderea pentru continutul articolelor publicate.
      Pentru acestea sunt responsabili doar autorii, in concordanta cu legea presei.
      Publicarea scrisorilor de la cititori sau a mesajelor din Forumul de discutii se face in virtutea libertatii de opinie si expresie a acesteia.
      Punctul de vedere si ideatica scrisorilor si mesajelor afisate nu coincid in mod necesar cu cele ale redactiei.


      Forumul este creat pentru a ne informa reciproc despre spiritualitate, actiuni civice, sociale, sanatate, cultura, stiinta, etc.
      Va asteptam la fiecare subiect cu intrebari, clarificari, sugestii, informatii de specialitate.
      Pentru a adauga mesajul dumneavoastra folositi parola de inregistrare.

Fundatia “Tezaurul Sacru al Religiilor”

Dspre Creatie

 
Creazã un subiect nou   Rãspunde la subiect    Pagina de start a forumului sacredtreasure.org -> 2. Despre Creatie
Subiectul anterior :: Subiectul urmãtor  
Autor Mesaj
Marcela Ghiulbenghian
Site Manager


Data înscrierii: 11/12/2007
Mesaje: 282
Locaþie: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 12 12, 2007 2:00 pm    Titlul subiectului: Dspre Creatie Rãspunde cu citat (quote)

Despre Creatie
Pentru atei, pentru oameni care nu-l cunosc pe Dumnezeu

Cei ce au terminat teologia, pot veni cu alte argumente pentru a descoperi adevarul care este un munte, un univers, dar noi detinem un graunte.
Rspunsurile sunt din textele sacre si ultimele revelatii transmise unor pmnteni din Romnia sau alte tri.
| de la premiza majorittii oamenilor de pe pmnt (care nu sunt atei sau demoni) c exist Dumnezeu (In God we trust � scrie pe moneda de 1 $ si are si piramida universului cu triunghiul divin n vrf � deci Fiii Luminii, Fraternitatea sau marii masoni care conduc lumea, cunosc aceste lucruri si chiar le-au fcut publice).
Deci prin marii initiati, profeti, prooroci, s-a transmis c universul este o piramid (cu 7 straturi de energie) si cu 9 straturi de lumin cu 9 substraturi, total 81 straturi (ex. Pmntul are ionosfer, stratosfer etc.)
Piramida are un curent, un vnt constant n ntregul univers care misc toat galaxia noastr, constant, ajunge n pozitia initial n 2.300.000 de ani, adic n 90 precesii de cte aproximativ 25.000 ani fiecare precesie. Astfel putem calcula cnd se aliniaz planetele noastre, sau cnd avem eclips de soare, lun, cu observatoare astronomice sau cnd suntem pe ocean cu ajutorul teodolitelor, cum ajungem n port.
1. Ce exist n univers?
Duh sfnt spun preotii, viat, bioenergie spun oamenii de stiint, diverse energii (termic, dinamic, electric, mecanic etc.) si informatia.
Ce spune Dumnezeu despre Univers?
Spune c este format din lumin cu puterea gndului. Deci toate energiile, toate informatiile provin din lumin si gnduri. Lumina st la baza tuturor energiilor.
Universul este:
- format din particule mici pe care nu le vedem, dar care s-au unit, au format sunete si mai multe grupuri la un loc, au format cuvinte.
- Din cuvinte au aprut energii necreate si energii de stocare (muzic, parfumuri, informatii etc.)
- Dumnezeu a creat pmntul, omul, apele, vnturile, animalele, psrile, pomii, vegetatia etc.
Dumnezeu spune c Iisus e soarele nostru de asta scrie n Biblie c Eu sunt steaua care rsare dimineata si c atunci cnd a fost eclips de soare, pe noi romnii ne-a protejat total, ntruct n soare a avut loc o scurt sedint cu cele mai mari fiinte de lumin. Care este consistenta universului? Este la fel de transpartent pentru ochii nostri, ca lumina sau aerul dintre noi. Dar am nvtat la scoal c el are gaze, eteri, alcool, ap, minerale etc. Deci lumina are foarte multe energii, gaz, lichid, solid, plasm si informatii. Ex. Clonarea. Orice clon este identic cu originalul, pentru c pstreaz sau aseaz pentru a fi clonat, o particul care are informatie, memorie, inteligent, spun unele studii ale oamenilor de stiint.
Dar lumina dac este mai puternic n intensitate, putere, noi oamenii nu o mai putem privi, ne arde, ne deranjeaz un bec si spunem c sunt explozii n soare, ceea ce este incorct spus.
Dumnezeu prin fiintele de lumin ne transmite c avem un univers de lumin si altul de ntuneric ca o piramid cu vrful n jos, care se afl n centrul pmntului (iadul) are forma unui om, cci de asta ne spune n Biblie de burta iadului, talpa iadului, flcile iadului etc.
Reprezentarea grafic ar fi coloana infinitului a lui Brncusi.
S-a mai transmis c energiile sunt de 3 feluri:
- necreate (de cineva)
- create (de Dumnezeu)
- de stocare (cci nimic nu se pierde, totul se transform).
n universul de lumin energiile necreate sunt:
- Dumnezeu, Iisus, Duhul Sfnt, Treimea n vrful piramidei, dar lumina divin si Duhul sfnt sunt n tot universul, cci a spus Dumnezeu c El este n noi si noi suntem n El.
Urmeaz domnitori, stpniile, dregtoriile, nceptoriile, tronurile, heruvimii (cu 6 ochi), serafimii cu 6 aripi, arhanghelii, ngerii care sunt cel mai aproape de noi.
Aceste energii necreate, de lumin, au energii pozitive. Tot aici se afl animale, psri, fructe, legume etc.
n energiile necreate intr si stelele, soarele, galaxiile, planetele, astrii, comete etc.
Fiintele de pe diverse planete sunt fiinte de lumin diferite sau fiinte imperfecte cum sunt luciferienii, demonii, trtoarele, porc, capr, etc (cci spune Dumnezeu c ne va mprti ntre oi si capre.
ENERGIILE CREATE sunt create de Dumnezeu, pmntul, omul si tot ce este pe pmnt n cer si n ap.
ENERGIILE DE STOCARE cuvintelor
a informatiilor gndurilor
faptelor
mirosurilor, eteruri
muzici etc.
se gsesc n tablele lui Enoh sau n calculatorul AKA SCH la care au acces unii clarvizionari, oameni initiati.
3. De ce a creat Dumnezeu un pmnt?
3.a�Pentru a fi o scoal pentru ntregul univers, pentru toate fiintele de lumin care au venit cel putin o dat pe pmnt din diverse straturi de lumin (unii mai initiati, altii mai putin). Toti au avut ncercri care i-au apropiat de Dumnezeu (respectnd poruncile divine) sau de diavol (prin betie, furt, droguri, pcate, orgoliu, fumat, mnie, crim etc).

3 b.-Fiecare trebuie s lupte cu rul din inima lui s-l micsoreze si s mreasc capacitatea binelui prin fapte bune.
3 c.�Capul omului este un receptor care primeste informatii din univers (pozitive sau negative). Oamenii spun -mi-a venit o idee� De unde? De la cine? Vezi sfinxul cu ochii spre cer n meditatie atent la ce informatii primeste, unii au urechile mari pentru a asculta prin clar auditie mesajele care vin - de la ngeri de lumin - pozitive
- de la luciferieni, negative - ispite
3 d.�omul cu mintea lui trebuie s decodifice informatia. n meditatie sau cu ndelung rbdare, creierul primeste informatia, iar dac e pozitiv, este conform poruncilor Lui Dumnezeu, deci spun, gndesc, fac asta, dac nu este conform poruncilor lui Dumnezeu este de la satan.
3 e.�Capul omului este si un emittor al decodificrii. Emite gnduri, energie pozitiv sau negativ, cuvinte pozitive sau negative si fapte pozitive sau negative.
Tot ce emit toate sufletele, creeaz si influenteaz uiniversul, care l creem pozitiv sau negativ.
3 f.�Cnd ne abatem de la ordinea divin vin fiintele divine (OZN) care ne atentioneaz si ne atrag atentia sau chiar sting focarele atomice (vezi explozia de la Cernobl stins cu lasere puternice de OZNuri).
3 g.�Mai vin si alte fiinte din univers pentru a ne cerceta, asa cum si noi cutm s vedem ce este pe alte planete.
3 h.�Cnd Domnul Dumnezeu a creat omul, a avut mai multe ncercri, pn a creat forma de azi a fiintei umane (dup ultimele comunicri, revelatii).
3 i.�Initiatii, profetii, savantii, compozitorii, au primit informatii din univers si au lsat omenirii coduri astrale (texte sacre dup initierea fiecrui grup de populatie) pentru a ne putea ntoarce de unde am venit (la lumin), stiinte (vezi astronomia etc.) cercetri stiintifice, inovatii, muzic divin, etc.
3 j.�ngerii care ne nsotesc au voie s ne ndrume dac pstrm ordinea divin pentru c au si ei legile, canoanele lor. Dac nu pstrm ordinea divin ne ispiteste foarte usor, cnd nu cunoastem ordinea divin spre diverse patimi, pcate, cel ru.
3 k.�De ce a permis Dumnezeu asta? Pentru c fiintele de lumin care au fost create de la nceputuri, nu stiau s lupte cu cel ru, nu stiau ce este o ispit.
3 f.�De ce a ngduit Dumnezeu s gresim? Pentru ca noi s fim mai toleranti unii cu altii, s nu mai aruncm cu piatra n altul, s nu mai scoatem sabia, s ne cim pentru ce am fcut si mai ales s realizm c noi oamenii nu suntem perfecti si c unul singur e perfect, acela fiind Cel ce ne-a dat viat, Tatl Luminilor, mpratul Cerurilor si al Pmntului, al celor vzute si nevzute de noi oamenii cu ochii terestrii care ne asteapt cu ndelung rbdare si cu mare mila Sa, s ne pocim pentru greselile noastre, s nu mai gresim, s ne curtim spiritual (pentru a vindeca fizicul).
3 m.�Fiinta de lumin din om se prezint sub forma unei hrti a retelelor energetice pe care o au toti care fac acupunctur (din texte sacre chinezesti).
3 n.� Cum poti cpta clar viziune, clarauditie, ideogonie.
Prin post si rugciune cu credint ct un bob de mustar poti muta muntii n mare a spus Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.
- Post � pentru toate patimile (mncare, sex, fumat, butur, mnie etc.)
- Rugciunea se face cu dragoste, puternic, ct mai ndelungat, depunnd efort de concentrare pentru a o face lui Dumnezeu.
n aceast meditatie vei vedea c n creier vin diverse informatii fr vrerea ta. Le decodifici: dac sunt de folos le notezi, le retii, dac nu spui cum a spus Iisus: -piei satan!- si ncepi din nou rugciunea.
- Credint � Dac nu cred n Dumnezeu nici nu voi fi ajutat, cci mi s-a spus: cere si ti se va da; Bate si ti se va deschide. Dar d Dumnezeu la toat lumea? Nu. D la cel ce are credint si pstreaz n totul ordinea divin.
3 o.�Cum se face rugciunea?
- nti - dm slav lui Dumnezeu si dragoste.
- Doi � i multumim pentru tot ce ne-a dat (lumin, aer, viat, cldur, mncare, ap, ncercri pentru a-l ntelege, etc).
- Iertm pe toti care ne-au gresit ceva.
- i cerem iertare pentru ce-am gresit toti lui Dumnezeu si celor ce le-am gresit.
- Rugciuni personale � diverse cereri.
4. � Care-s pasii pe care trebuie s-i fac pentru a ajunge la Dumnezeu? S recunosc toti profetii si textele sacre cu toat creatia sa, pe Fiul lui Iisus care ne-a dat un Nou Testament si a spus c El e Calea Adevrul Viata.
- S recunosc Casele lui Dumnezeu si fiecare s le respecte si s mearg regulat n ele, fiecare n religia lui.
- S mplinesc tainele care le-a lsat Iisus Hristos.
- spovedire, mprtsire, maslu, botez, mirungere, cununie.
- S recunosc hirotonia preotului, minunile sfintilor, s aprob slugile lui Dumnezeu fr a le denigra.
- S merg duminica la biseric unde Iisus si Duhul sfnt coboar pentru a schimba pinea si vinul n Sfnt Trupul si sngele Su pentru ca s pot s m rendumnezeesc dup ce m-am spovedit si m-am curtat de pcate.
- S fac milostenie, fapte bune, s respect poruncile divine.
- S-mi sfintesc casa, s fac pomeni.
5. � De ce trebuie s fac tainele?
- pentru c eu gresec, lumina mea o nnegresc prin pcate si Iisus a spus c tot ce vor ierta preotii, iertate vor fi si n cer si ce vor tine, tinute vor fi. De aceea trebuie s m spovedesc.
- pentru c au gresit cei din neamurile mele, Dumnezeu a spus: s nu m suprati c v blestem pn n al 9/lea neam si v strpesc neamul Deci l rog pe preot s-mi citeasc acatistul meu n care cer Bunului Dumnezeu s m dezlege de farmece, anateme, blesteme si alte rele.
- De ce trebuie s fac maslu? De ce trebuie s merg la molifta Sfntului Vasile cel Mare?
Pentru c diavolul are oamenii lui pe pmnt, vrjitoare, demoni (din cei nepecetluiti, din cei nescrisi n cartea vietii de la ntemeierea lumii) acestia, blestem, fac vrji, ne dau dracului, fac tot felul de rele, prin maslu sau exorcizri, preotii ndeprteaz de la om lucrrile diavolesti.
- Le-am fcut pe toate. M-am curtat, dar trebuie s m mprtsesc s devin din nou prtas cu Dumnezeu, s m rendumnezeiesc.
6. � Cnd spiritul omului care se afl n corpul uman dispersat, pstreaz neconditionat ordinea divin, permanent si cu dragoste, atunci acel spirit se uneste cu spiritul de sine etern divin si numai atunci omul e pe calea cea bun pentru a ajunge la lumina vesnic de unde a venit, numai atunci omul ncepe s fie deplin fericit, ntruct ncepe s renunte la cele plcute de pe acest pmnt, realiznd c toate-s efemere, vremelnice, desertciuni. Numai atunci ngerii au voie s te ajute n tot ce ceri lui Dumnezeu.
7. � Ce e la baza universului?
- informatia (care st si la baza clonrii, ADN)
- Miscarea (vntul constant al universului care aduce pmntul/ n aceeasi pozitie n univers dup 90 de precesii n circa 2.300.000 de ani).
- Lumina care are toate energiile.
- Legile, ordinea divin.
- Stocarea tuturor (toate se reduc la 1 sau la 0, adic nimic, dar nimic nu se pierde)
- Duhul sfnt, viata acestora, fiecare celul a luminii este vie.
- Dumnezeu spune c El este totul, El este cel ce este. El detine informatia, miscarea, lumina (noi suntem n El si El este n noi) El este ordinea. El este Duhul Sfnt. El le-a fcut n cer si pe pmnt (Tatl nostru ��. vie mprtia Ta precum n cer asa si pe pmnt) pe toate.
- Spune despre om uit-te la om si vei vedea dac e iubit de mine Dac este cu defecte nu este iubit de Dumnezeu, este pedepsit, iubit de cel ru.
8. � Cum poate fi omul fericit? Cum poate ajunge omul la lumina vesnic ? Pocindu-se!
- Dndu-si viata pentru altul, salvndu-l � salvnd un om salvezi ntregul univers.
- Respectnd ordinea divin.
9. � De ce s m duc la preot s m spovedesc? Nu este si el un pctos? Ca orice om? Da, dar are hirotonie. Pentru pcatele lui si el va da socoteal. Nu avem voie s judecm pe cineva sau ceva, cci Dumnezeu spune c nu creste un fir de pr fr stirea lui.
10. � Citeste cele 7 taine si vei vedea ce nseamn hirotonie, ce este cu tainele, care e puterea lor si vei vedea ce minuni ncepi s simti n viata ta.
11. � De ce ne nbolnvim? De ce avem necazuri?
Sunt 3 cauze:
- am pctuit eu personal
- au pctuit cei din neamul meu
- pctuiesc altii si-mi trimit gnduri negative, blesteme, farmece, anateme si alte rele.
Ce spune Dumnezeu despre sntate? Nici un doctor nu va putea vindeca o boal dect 50% sau o mut, cci boala apare nti pe spirit si pe urm pe fizic. Curtati-v spiritul si veti vindeca boala si s nu mai faceti (a spus Iisus Mariei Magdalena). Din cele 7 taine veti ntelege puterea tainelor. Din Sntatea n textele sacre�veti ntelege c bolile pot dispare prin multe metode.
- Cum spun textele sacre s ne alimentm pentru a fi sntosi?�nimic trecut prin foc, nghetat, putrezit n ap. S nu mncm carne cci vom da socoteal pentru fiecare animal ucis, cci una din porunci n tablele lui Dumnezeu era s nu ucizi dar oamenii revoltndu-se, l-au determinat pe Moise s cear ngduint lui Dumnezeu, s-l inspire cu alte legi, ca oamenii s nu-l urasc pe Dumnezeu.
Fumul si alcoolul sunt abominatii n fata lui Dumnezeu (un lucru abominabil este ngrozitor de ru).
- Ce se ntmpl dac mncm trecut prin foc, nghetat sau putrezit n ap? Sau carne?
Religia spune c oasele noastre se vor pietrifica, matele vor putrezi, gura va deveni urt mirositoare si urechile noastre vor avea clei.
OMS spune c orice boal se poate vindeca prin terapie naturist si Iisus a spus c ne-a dat Dumnezeu drept hran, fructele, legumele, laptele si mierea.
OMS spune c - alimentele preparate termic,
- sarea
- lactatele pasteurizate
- pinea
- uleiul dublu rafinat
- zahrul, ndulcitorii
- detergentii chimici
- poluarea
- ngrsmintele chimice
- E-urile, conservantii chimici
- Nefiltrarea apei
- Medicamentele sintetizate chimic
- Alcoolul
- Tutunul
Sunt otrvuri.
- Cum putem fi sntosi?
Respectnd ordinea divin, curtndu-ne spiritul scutul energetic, gndind pozitiv, alimentndu-ne corect, cci postind, rugndu-ne, avnd credint ct un bob de mustar putem muta muntii n mare, a spus Iisus.
- Ce nseamn s pstrez ordinea divin? S citesti, s cunosti si s aplici n viat poruncile Lui Dumnezeu, dac gresesti te ncarci negativ si atragi boala, pierzi puterea. Dar e suficient s fim corecti? Dac dragoste nu e nimic nu e. Dar ce fel de dragoste?
Iubeste-ti aproapele ca pe tine nsu-ti!
Iubeste-l pe Domnul Dumnezeul tu mai nainte de toate!
Salvnd un om, salvezi un univers!
- De ce s postim? Pentru c ne trebuie o dezintoxicare a organismului (deci, bine este, s se fac cu regim naturist).
- Ce tratamente a mai lsat Dumnezeu?
Acupunctura, presupunctura, reflexo terapia, homeopatia, masajele medicale, ndreptarea coxalelor, bile calde, de nmol, soare, ozon, sauna, tratamentele neconventionale (bioenergia, magnetism, plantele medicinale si spirulina, produsele apicole (polen, propolis, pstur, lptisor de matc, cear de albine etc.) miscarea fizic, sportul, integratorii nutritionali, argila, cristaloterapia, sacroterapia etc.
- Ce eficient au aceste tratamente?
- Pot reusi sau nu functie de curtenia spiritual a fiecrui individ.
- Ele au costuri reduse.
- Trateaz cauza bolii, nu efectul.
- ntinereste tesutul uman.
- Elimin stresul.
- Devenind sntos devii eficient, ti mresti timpul de lucru personal.[/b]
Nu uitati, destinul ni-l alegem singuri inainte de a veni pe pamant (noi ne alegem o cruce mai grea sau mai usoara = diverse incercari, suferinte). Dumnezeu este de acord cu noi si ne ajuta prin Ingeri sa trecem prin acele incercari care noi ni le-am ales, alteori satanistii de pe pamant ne fac rau pentru ca noi, prin purtarea noastra negativa, plina de pacate, am facut ca ingerul sa nu poata fi sprijinul nostru permanent = indrumator in toate.


Un Document Roman despre Mintuitorul IIsus Hristos
In Biblioteca �Lazaristilor� din Roma s-a gasit nu de mult timp, o scrisoare care are o importanta istorica. Este o epistola pe care a scris-o Publius Ventulus, ca guvernator al Iudeii, Cezarului, in care este vorba despre Mintuitorul Iisus Hristos. Epistola este scrisa in limba Latina din timpul in care a predicat Domnul IIsus Hristos pentru prima data inaintea poporului. Ea suna asa:
�Am inteles, Cezare, ca ai dori sa stii despre barbatul plin de virtute, cu numele IIsus Hristos, pe care poporul Il tine de profet, iar invataceii Lui zic ca este Fiul lui Dumnezeu, Creatorul cerului si al pamantului. In adevar, Cezare, in fiecare zi se aud despre acest barbat lucruri minunate: in scurt zis: El inviaza mortii si vindeca bolnavii.
Este de statura mijlocie, fata ii este plina de bunatate si exprima o demnitate maiestuoasa, astfel ca uitaindu-se la El te cuprind.fara sa vrei, simtaminte de teama dar si de iubire. Parul Lui pina la urechi are culoarea nucilor coapte iar de acolo pina la umeri este de culoare deschisa, blond stralucitor. Il poarta dupa datina Nazarinenilor, cu carare pe mijloc. Fruntea este neteda, fata fara creturi si pete. Barba Lui este de culoarea parului din cap, dreapta, dar n u prea lunga si despartita in mijloc. Privirea ii este drept in ochi. Daca mustra, inspira frica dar indata ce a mustrat plinge. Desi este strict, El este amical si amabil. Se zice ca nimeni nu l-a vazut rizind niciodata; adeseori insa plingind, Miinile si bratele Lui sunt frumoase. Intretinerea cu El este pentru toti placuta si daca se prezinta undeva se arata foarte modest. Are o tinuta foarte frumoasa si maiestuoasa. Mama lui este cea mai frumoasa femeie din aceste parti.
Daca doresti sa-l vezi, Cesare, precum mi-ai scris cindva, atunci ma instiinteaza si eu ti-l voi trimite indata.
Desi n-a studiat niciodata, cu toate acestea, cunoste toate stiintele.
El umbla descult si fara acoperamint pe cap. Multi rid daca-L vad din departare dar indata ce vin in apropierea Lui tremura si totodata Il admira. Se zice ca in aceste parti nu s-a mai vazut niciodata un asemenea barbat. Iudeii afirma ca n-au mai auzit de o invatatura ca cea primita de la El. Multi zic ca El este Dumnezeu, altii ca este amicul Lui. Iudeii acestia rautaciosi Il supara in tot felul. Se zice ca El niciodata nu este multumit si cauta sa indestuleze pe fiecare . In tot cazul stau gata Cezare, a implini orice porunca referitoare la El�.
Sursa? De la Biserica, adusa de Ionescu Georgeta

Sensul vietii omului este implinirea poruncilor divine pentru a ne incarca cu lumina divina permanent, pentru a ne intoarce la lumina vesnica de unde am venit, dar cu chip si asemanare divina si cu lumina divina ce o capatam prin implinirea poruncilor si prin implinirea tainelor, impartasindu-ne cu trupul si sangele Lui Dumnezeu pentru ca El sa fie in noi si noi in El. Pe pamant avem o treime fiinte din iad (din cei nescrisi in cartea vietii de la intemeierea lumii. Si acestora Dumnezeu le-a dat sansa de a ajunge la lumina dar nu stiu multi sa o foloseasca, nici din cei veniti de la lumina ca sa implineasca ce spune Iisus: “Eu v-am deschis usa spre lumina, dar putini o veti gasi-o.” Daca am gresit avem taina spovedaniei, caci Iisus a spus ca tot ce vor dezlega preotii dezlegate vor fi si in cer. Aceasta se realizeaza printr-un autocontrol permanent. Mintea noastra este un receptor care primeste permament informatii de la inger sau de la diavol. Noi trebuie sa alegem informatiile conforme Bibliei si abia cu indelunga rabdare sa emitem ganduri, cuvinte, gesturi, fapte conforme poruncilor divine. Aceste lucruri trebuiau sa se invete de la gradinita, trebuiesc promovate prin mass media, scoli, facultati, etc.
De ce ne-a creat Dumnezeu pe noi oamenii?
Acum ne spune: Pentru a conduce intregul Univers cu noi.
Sunt aproximativ 6.350.000.000 de fiinte de lumina in univers, care toate in univers au venit cel putin o data pe pamant. Dar nu toate s-au intors in straturile de lumina de unde au venit, pacatuind fiecare foarte mult.
Iisus, Fiul Lui Dumnezeu, a venit pe pamant platind cu sangele lui, pacatele noastre, pentru ca toti, dupa un pahar al uitarii dat Tatal Ceresc greseam si intram in iad.
Dupa circa 5000 de ani, venind Fiul lui Dumnezeu, a deschis iadul, de asta a inviat dupa 40 de zile, si ne-a spus: “Eu v-am deschis usa spre lumina, dar putini o veti gasi-o… Nu v-am adus pace, v-am adus razboi; 3 veti fi intr-o casa doi contra unul, unul contra doi; cinci veti fi intr-o casa, trei contra doi, doi contra trei…”
Razboiul este cu cel rau din noi, pe care nu l-a inchis, dar i-a luat o treime din putere. Cine isi pune nadejdea in Dumnezeu, si il ia pe EL in ajutor, il invinge pe cel rau si reuseste sa scape de orice ispita:Caci a spus Iisus: “prin post si rugaciune cu credinta cat un bob de mustar puteti muta muntii in mare”.

Iisus Hristos a transmis in Evanghelia apocrifa Pistis Sofia prin revelatiile apostolilor: de la caderea in pacat a lui Adam si Eva, diavolul stapaneste pamantul si diavolul e in om; barbatul are o diavolita si femeia un diavol. La venirea Mea pe pamant mai spune Iisus, i-am luat puterea diavolului din om o treime. Aceste lucruri erau spuse apostolilor si Sfintei Maria, care a intrebat: Iisuse daca-mi este ingaduit sa te intreb si sa nu te superi, daca poti sa ne spui: acum vrajitoarele mai pot face vraji?
Raspunsul lui Iisus a fost: Da!, ca se unesc mai multe

Diavolul din om, ne da idei contrare poruncilor Lui Dumnezeu, pentru ca vrea sa-i demonstreze Lui Dumnezeu, ca omul nu e vrednic de lumina divina si de chip si de asemanare cu Dumnezeu. Nu are voie insa sa se atinga se sufletul omului in mod direct, adica sa ne omoare. Ne ispiteste insa permanent spre a folosi bautura, droguri, tigari, cafea, ciocolata, coca-cola, etc, care ne tulbura mintea, creand conflicte si sub influienta cofeinei, alcoolului, etc neputandu-ne controla sa facem crime pentru a ne duce o vesnicie in iad. De asta spun Sfintii, sa traim permanent in rugaciune in trezvie ca cel rau sa nu intre in mintea noastra.

Suntem in pericol? Nu! Dumnezeu vrea pace, Nu razboi! Razboiul il vrea diavolul din om cu care noi nu am invatat sa luptam, printr-un autocontrol eficient din copilarie, dar avem tainele lasate de Iisus.

Mileniul III al pacii!
Dumnezeu ne scoate din blesteme
Dumnezeu il inchide pe cel rau. Cum?
Omul incarcat negativ devine incompatibil cu luminal Lui Iisus, care se apropie de pamant acum si topeste ghetarii.
Razboiul nuclear nu va afecata pe oamenii incarcati cu lumina, la incercarile vietii.

Te intrebi de ce ai avut un necaz? o boala?
Sunt mai multe cauze:
1- ai pacatuit in aceata viata sau intr-o viata anterioara
2- esti sub influienta vrajilor, lucrarilor paranormale
3- mostenesti pacatele stramosilor din familie
4- sunt incercari pe care ti le-ai luat inainte de a veni pe pamant.
5- Necazul iti este dat pentru a gasi calea spre lumina vesnica.
Numai la necaz, la boala, sa spunem “Doamna ajuta”?


Referitor la Istorie - Am inteles ca istoria adevarata in Romania au pastrat-o cu pretul vietii, slujitorii Bisericii Romane. Nu poti fi considerat cult fara sa-ti cunosti istoria corecta a tarii tale
- Fi mandru de istoria tarii tale!
- Citeste Istoria lui Densusianu, care se inspira din textele sacre
- “Tara Soarelui” de Pr. Dumitru Balasa
- Tablitele de la Sinaia
- Dumnezeu ne transmite ca la un moment dat si pietrele vor vorbi. Vorbeste Sfinxul, Babele, citeste – “Viitor cu Cap de Mort “de Radu Cinamar; Cartile Fundatiei Academiei Daco-Romane - Presedinte Geo Stroe, etc

Referitor la Geografie - Dumnezeu ne transmite. Voi romanii, uitati-va in jurul vostru, cercetati care tara mai are toate formele de relief, asa cum aveti voi in Romania.

Referitor la Limba Romana: “Este limba primordiala in care veti fi judecati cand veti veni la noi” ne spune in profetii.
Lucru sustinut de Monica Lenos - filolog Televiziunea Romana, filozof Albu Grigore (care a scris Sermoterapia = definitia fiecarei litere in cer, prin clarviziune)
- Este scris in Evanghelia Gnostica “fiecare litera in univers este un poem”

Referitor la Astronomie - Profetii prin revelatii (ingerii ne vorbesc mental sau in vise, daca au voie de la Dumnezeu pentru a ne ridica in evolutia spirituala, materiala. Ei ingerii primesc voie daca noi oamenii luptam cu diavolii din noi care vor sa-i dovedeasca Lui Dumnezeu, ca noi nu suntem vrednici de Lumina Divina si de chip si asemanare divina). Ei au lasat pamantenilor-elemente astronomice ca: diametrul pamantului, durata precesiilor, timpul pe care pamantul il face pentru a descrie cercul in univers, in jurul Lui Dumnezeu, care se afla in varful piramidei. Atentie Universul e o piramida ) vezi hartia de 1 $ care atunci cand a realizat modelul hartiei de 1 $ aveau frica de Dumnezeu, scriind: “In God we trust” Nu incepuse curentul materialist de a-l nega pe Dumnezeu.
Sunt momente in viata cand ne punem unele intrebari privind diverse situatii.
Oamenii care traiesc prin post, rugaciune cu credinta ”cat un bob de mustar ” frecventand Biserica Duminica, la Sfanta Liturghie, in predica, de cele mai multe ori primesc raspunsuri la diverse intrebari ale lor pentru ca Dumnezeu vorbeste prin “ slugile sale”
Asta fac si eu, incerc sa aduc putina lumina acolo unde omul isi pune intrebari si inca nu are raspunsuri, din lipsa de cultura interreligioasa.

Referitor la Muzica – Muzica este inspirata de inger sau de diavol: Ganditi-va la Bethoven surd care auzea vocile care-i dictau notele pe care le scria ca intr-o transa.
Referitor la Fizica, Matematica, Chimia, au fost revelate de Bunul Dumnezeu prin profeti si prin diverse persoane initiate (genii, inventatori;) pentru a ne ajuta in evolutie. Unii le-au folosit insa pentru a ne incarca in lumina, altii le-au folosit incarcandu-ne in minus, cu intuneric.

Referitor la Magia Alba sau neagra. Ele se realizeaza cu ajutorul diavolului si numai noaptea, cu intunericul. In Biblie Domnul Dumnezeu ne spune nu va duceti la vrajitori, astrologi, nu va luati dupa vise. Dumnezeu lucreaza prin oamenii care-i slujesc Lui.
Una din porunci este “duce-ti Cuvantul Meu”


Ultima modificare efectuatã de cãtre Marcela Ghiulbenghian la Joi 07 03, 2008 9:47 am, modificat de 1 datã în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteazã site-ul autorului
Afiºeazã mesajele pentru a le previzualiza:   
Creazã un subiect nou   Rãspunde la subiect    Pagina de start a forumului sacredtreasure.org -> 2. Despre Creatie Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteþi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteþi rãspunde în subiectele acestui forum
Nu puteþi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi ºterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteþi vota în chestionarele din acest forum